Dizi oyuncularının aldıkları para dudak uçuklattı

Son yıllarda Türkiye ' de dizi sektörü özellikle Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde de pazar payına ulaşmış gözükmekte. Dizilerin bu kadar popüler ve onlarca ülkede tercih edilebilir oluşu hiç kuşkusuz bu dizilerde rol alan sanatçıların performansı sayesinde olmaktadır. Son günlerde en çok konuşulan konu ise dizi oyuncusu Murat Yıldırım ' ın oynadığı diziden bölüm başı 80 bin lira aldığı, ayrıca 13 bölümün parasını peşin olarak aldığı iddia edilmişti.
Türkiye Murat Yıldırım Ortadoğu Dizi Oyuncusu Tv 8 


Aramızda Kalmasın programında ise bu konu üzerinden dizi oyuncularının aldıkları paralar konuşuldu. Hangi oyuncunun başrolde oynadığı diziden haftalık ne kadar para aldığı masaya yatırıldı.

BEYAZ GAZETE

Murat Yıldırım Hakkında
Tiyatro ve Müziğe ilgi duyan Yıldırım okulda tiyatro bölümüne girerek oyunculuğa adım attı.3 Yıl amatör olarak tiyatro yapan oyuncu, tiyatro bölümündeki arkadaşları vasıtasıyla televizyon’a adım attı. İlk kez “Ayrılsakda Beraberiz” dizisinde oynayan oyuncu 4 sene sonra Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve 11 bölüm yayınlanan “Ölümsüz Aşk” dizisinde Sedat karakterin oynadı. Oynadığı Dizi ve Sinema Filmleri 2012 Suskunlar :Ecevit 2009- Aşk ve Ceza : Savaş...
devamı
9 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı