Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından, Zeytin Dalı Harekatı mesajı

Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bir tweet atarak teröristleri koruyan Meltem Cumbul gibi sanatçıların yanı sıra yerli ve milli ruha sahip sanatçılarımız da var. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Afrin Operasyonuna destek olmak için kamera karşısına geçti.
Mustafa Kemal Atatürk Zeytin Dalı Zeytin Dalı Harekatı İngilizce Meltem Cumbul 


Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının Zeytindalı harekatına verdikleri destek mesajı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Afrin'i teröristlerden temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı içimizdeki terörist sevicileri rahatsız ederken, Meltem Cumbul, Atatürk'ün arkasına saklanıp barış istemişti.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Meltem Cumbul, Mustafa Kemal Atatürk'ün ' Yurtta sulh cihanda sulh ' sözlerini İngilizce olarak yazmıştı.
Meltem Cumbul Hakkında
1970 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehir'li, annesi İzmir'lidir. 1.74 m. boyundadır. 1988 yılında İzmir Türk Koleji'nden, 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Ardından Londra'daki Şekspir Tiyatro Kumpanyası'nda oyuncu olarak çalıştı. Daha sonra kariyerine televizyonda devam ederek Aşağı Yukarı (ATV) ve Nereden başlasak? (Kanal D) programlarının sunuculuğunu yaptı. Bu arada ...
devamı
7 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı