Dijital Orkestra Çaldı 3 Adam Söyledi ''Ele Güne Karşı Yapayanlız''

Dijital Orkestra Çaldı 3 Adam Söyledi ''Ele Güne Karşı Yapayanlız''... 3 Adam'da Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ' ın yaşadıkları telefon hikayeleri izleyenleri gülme krizine soktu. Star TV'de yayınlanan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ' ın sunduğu 3 Adam'ın son bölümünde yine renkli anlar yaşandı.
3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç İbrahim Büyükak 


3 Adam programının ilk bölümlerinde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ' ın canlı yayında anlattığı telefon hikayeleri izleyenleri gülme krizine soktu.

İbrahim Büyükak unutamadığı bir telefon anısını şöyle anlattı. 'Benimde küçük yaşta rastgele numara aramışlığım, sapıklığım oldu. Beni aradılar dolandırmak istediler, para istediler. Dolandırıcılık olaylarından haberim vardı tabi. Ben böyle yapmaya utanmıyor musunuz diye sorunca 'yok' diye cevap verdi. Böyle yaparak elinize ne geçiyor dediğimde 'para' diye karşılık verdi. En sonunda kızdım kapat telefonu dedim. Oda bana 'sen kapat' diye cevap verdi. Sapıkla böyle telefonda flörtleştik.

Oğuzhan Koç'ta girdiği bir iddiayı kaybettiği için rastgele bir numarayı arayıp şarkı söylediğini anlattı. Oğuzhan Koç aradığı bir numaraya bunun bir banka uygulaması olup müşterilerini memnun etmek için yaptıklarını söylediğini ardından şarkıyı söyleyip bitirdiğinde karşısındaki kişinin sesini beğenmediği söyleyerek tepki gösterdiğini anlattı. İbrahim Büyükak ve Koç'un ve anlattığı olaylar sonrası salonda kahkaha tufanı koptu.
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
22 Aralık 2013 Pazar günü yayınlandı