Çiğdem Güven Yanık - Bugün Ne Giysem Gala Gecesi izle 2012

Bugün ne giysem gala gecesi izle. Bugün ne giysem gala gecesi finalinde kim birinci oldu? 2012 Bugün Ne Giysem'in birincisi o nine oldu. Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Final izle. Bugün Ne Giysem Gala gecesi 27 Aralık 2012'de yapıldı.Bugün Ne Giysem Kim Birinci Oldu? Finali Kim Kazandı? (27 Aralık 2012) 100 Bin Tl ödülü kim kazandı? Bugün Ne Giysem yarışmacıları kyafetleri ve isimleri.
Cumhuriyet Atatürk Erol Albayrak Çağla Şikel 


Show TV'de ekrana gelen ' Bugün Ne Giysem? ' dalı yarışma programının galası dün akşam gerçekleştirildi. SMS üzerinden yapılan halk oylamasında birinci 81 yaşındaki Rana Özmutlu oldu. Sunuculuğunu eski manken Çağla Şikel'in yaptığı programda 18 yarışmacı ' 2012'nin en şık kadını ' olmak için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girdi.

EN ŞIK KADIN RANA ÖZMUTLU

İvana Sert , Güneri Cıvaoğlu ve Erol Albayrak gibi isimlerin jüride yer aldığı yarışmada, SMS üzerinden yapılan halk oylamasında birinci 81 yaşındaki Rana Özmutlu oldu. Yarışmayı birincilikle bitiren Rana Özmutlu, 100 bin TL'lik büyük ödülün de sahibi oldu.

CUMHURİYET KADINI BENZETMESİ

Özmutlu, ilk 18'deki yarışmacıların tanıtıldığı sırada jürinin hemen hepsinden iltifat aldı. ' Cumhuriyet kadın ı ' imajını taşıdığı gerekçesiyle jüriden teker teker övgü dolu sözler alan Özmutlu, Atatürk 'ün Batı uygarlığı ile bağlarımızı güçlendirmede istediği ' kadın tipi ' olarak izleyiciye sunuldu.

BAŞÖRTÜLÜ ADAY 3. OLDU

Gala gecesinin ilgi odağı olan bir diğer yarışmacısı ise başörtülü aday Ayşe Doğan oldu. Ayşe Doğan, başörtüsünün altına giydiği üstü siyah altı kırmızı kıyafetiyle ilgi odağı olurken, yarışmayı 3. sırada tamamladı.
Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
28 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı