Canlı yayında tek gecelik ilişki kavgası

Show TV'de yayınlanan ünlü türkücü Alişan'la manken Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programında bir zamanların fenomen ismi Semra Kaynana ile Spritüel yaşam danışmanı Tuğçe Işınsu arasında sert tartışmalar yaşandı.
Alişan Semra Hanım 


Günümüz aşk ve evliliklerinin masaya yatırıldığı programda konu tek gecelik ilişkilere geldi.

Tek gecelik ilişkilerin erkeklere ait olduğunu söyleyen Semra Hanım 'Türk toplumunda bir kadın asla tek gecelik ilişki yaşayama'z dedi. Tuğçe Işınsu, Semra Hanım'a ama o ilişkileri kadınlarla yaşıyorlar cevabını verdi. Semra Hanım ise 'Siz de yaşıyorlar bizde yaşamıyorlar. Türk kadını hiçbir zaman tek gecelik ilişkiyi onaylamaz, onaylatmaz adamı da parçalar' diyerek sert bir çıkış yaptı.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
3 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı