Canlı Yayında Kocasının Yüzüne Tükürdü

Melike ile Yeni Baştan programına katılan, Semra Karatoprak, telefonda üstüne kuma gelen kızının sesini duyunca bayıldı. Kocası Mustafa Yiğit'in konuşmalarına dayanamayan Karatoprak, tükürerek tepki gösterdi.
Abdullah Öcalan Mustafa Yiğit Ebru Gediz 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Melike Öcalan'ın sunduğu Yeni Baştan programının bugünkü bölümünde şok yaşandı.

Günlerdir programda eşinin yaşattıklarını anlatan Karatoprak, sonunda dayanamadı. Eski eşinin telefon bağlantısı sırasında söylediklerine tepki gösterdi.

YÜREĞİ DAYANAMADI

Annesinin yaşadıklarına dayanamayan Semra Karatoprak'ın kızı Aynur Hanım ise canlı yayına bağlanmak istedi. Üstüne kuma gelen kızının canlı yayına bağlanmasına Semra Karatoprak'ın yüreği dayanamadı ve bayıldı. Acılı anneyi Melike Öcalan sakinleştirmeye çalıştı.

'ÜVEY BABAM DÖVEREK TECAVÜZ EDİYORDU '


Üvey babasının kurbanı olan ve annesinin üzerine tehdit ile kuma getirildiğini anlatan genç kadının yaşadıkları stüdyodakilerin kanını dondurdu.

Aynur Hanım, üvey babası Mustafa Yiğit'in kendisini kemerle döverek tecavüz ettiğini söyledi. Aynur Hanım, ' Üvey babam yüzünden intihar ettim, ölmek istedim ' dedi. Mustafa Yiğit ise tüm söylenenleri reddetti. BEYAZ GAZETE
Ebru Gediz Hakkında
Ebru Gediz 1975 yılında İstanbulda doğdu.İstanbul üniversitesi sosyal bilimler fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü bitirdi. Ebru gediz üniversite de okuduğu yıllarda trt de dublaj sanatçılığı yapmıştır. Gediz halen Beyaz Tv'de Ebru Gediz İle Yeni Baştan programını sunmaktadır....
devamı
14 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı