Bu Tarz Benim'in kavgacı yarışmacıları hakkında olay açıklama

Her programa kavgalarıyla damga vuran yarışmacılar Ayşegül ile Nur hakkında olay açıklama: İkisi de oynuyor.
Nur Yerlitaş Öykü Serter Show Tv Bu Tarz Benim Yarışması İvana Sert 


Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim'da yine gergin anlar yaşandı.

Her programa kavgalarıyla damga vuran yarışmacılar Ayşegül ile Nur yine rahat duramadı.

Programın sunucu Öykü Serter, Ayşegül-Nur gerginliğinin nedenini öğrenmek için iki yarışmacının da kuaförlerini stüdyoya çağırdı.

Programda Nur'un saçını yapan kuaför, ' Ayşegül benim saçını yapmamı istemiyor. Nur'un Tuğçe ile de arası bozuk ama Tuğçe'nin saçını yapıyorum. Ayşegül ile iletişim kuramıyoruz. Ben Nur'u da tanımıyorum, Ayşegül'ü de. Ama ikisinin arasında büyük bir fark var. Ayşegül dik kafalı, ben ona sabredemem ' ifadelerini kullandı.

' İKİSİ DE OYNUYOR '

Ayşegül'ün kuaförü ise, ' İkiside çok iyi insanlar ama birbirlerini anlayamıyorlar. Arkadaşlarının tepkisiyle olaylar büyüdü. İkisinin de haklı olduğu noktalar var. Kulisde bir şey yok, gerginlik yarışma esnasında başlıyor, bitiyor. Bence oynuyorlar ' şeklinde konuştu.

Bu açıklamalardan sonra Ayşegül ile Nur arasında yine gergin anlar yaşandı. BEYAZ GAZETE
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
İvana Sert Hakkında
Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde bo...
devamı
30 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı