Bu Tarz Benim' de Ayşenur Balcı sürprizi

Jüri kararı ile Bu Tarz Benim dönen yarışmacı belli oldu. Ayşenur Balcı, yarışmacı koltuğuna yeniden oturan isim oldu. Ayşenur'un geri dönüşü arkadaşlarını da ikiye böldü.
Show Tv Bu Tarz Benim Yarışması Türkiye Balcı 


“RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUM”
Programın bir diğer yarışmacısı Özlem, arkadaşını öperek karşılarken Gizem ise “Ben jüri üyelerine saygı duyduğum için çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Burası hata telefi etme yeri değil. O zaten baştan kaybetti. Ne rakip olarak ne de tarz olarak görüyorum. Ben hak etmediğini düşünüyorum” dedi.

“AYŞENUR TÜRKİYE'YE FAZLA”

Ayşenur Balcı'nın yarışmaya geri dönmesinden memnun kalmayan bir diğer yarışmacı ise Ayşegül Doğan oldu. Ayşenur Balcı'nın elenirken kimseye veda etmediğini hatırlatan Ayşegül, “Gelmesi benim için sürpriz oldu. Her zaman söylerim, Ayşenur Türkiye'ye fazla. İnşallah tarzı memnuna dönmüştür” ifadesini kullandı.

Eleme gecesinde içinden gelmediği için arkadaşlarıyla vedalaşmadığını anlatarak kendisini Ayşenur Balcı iddialı bir geri dönüş olacağını söyledi.
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
17 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı