Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Yılmaz Vural ve Rafet El Roman Oldu

Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Yılmaz Vural ve Rafet El Roman Oldu... Cuma gecelerinin fenomen programı Beyaz Show'a bu hafta Yılmaz Vural ve Rafet El Roman konuk oldu. Yılmaz Vural ve Rafet El Roman'ın konuk olduğu Beyaz Show'un son bölümünde yine kahkaha tufanı yaşandı. Beyaz Öztürk'ün hazırlattığı Yılmaz Vural videosu Beyaz Show fanatikleri tarafından çok beğenildi. Beyaz Show'un son bölümüne 'Tamam Baba' skeci damgasını vurdu. İşte Beyaz Show'un son bölümünde yaşanan komik olaylar...
Televizyon Teknik Direktör Aykut Kocaman Fenerbahçe Galatasaray 


Beyaz Show'a konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural stüdyoyu kahkahaya boğdu. Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show programına konuk olan Yılmaz Vural için hazırlanan video stüdyoda eğlence dolu anlara sebep oldu.

Yılmaz Vural'ın maç anlarında yaptığı hareketleri bir videoda toplayan Beyaz Show ekibi, bunula da kalmayarak Yılmaz Vural'ın kafasını maç sırasında sakinliğiyle dikkat çeken Aykut Kocaman'ın kafasıyla değiştirdi. Bu video da salondan büyük alkış aldı.

Beyaz Show'da 'Tamam Baba' Skeci

Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk 'Tamam baba' diyerek babasına naz yapan minik kızın taklidini yapınca izleyenler gülme krizi geçirdi. Geçtiğimiz günlerde internette tık rekorları kıran 'Tamam Baba' videosu Beyaz Show'u kırdı geçirdi.

Beyaz Show programını sunan Beyazıt Öztürk, 'Tamam baba' diyerek babasına naz yapan küçük kızın taklidini yaptı. Bir süper markette giydiği ayakkabıları ısrarla almak isteyen küçük kızın tavırları babası tarafından videoya alınmıştı. Dün akşam Beyaz Show'da küçük kızın taklidini yapan Beyaz yine izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.


18 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı