Beyaz Show Son Bölümde Yaşananlar (Aref, Esra Erol, Hande Yener)

Beyaz Show Son Bölümde Yaşananlar (Aref, Esra Erol, Hande Yener) İzle... Beyaz Show ' a bu hafta Hande Yener, Esra Erol, Aref Ghafouri, Funda Kılıç ve Truzzi konuk oldu. Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan son bölümü izleyenleri kahkahalara boğdu. Beyaz Show'un son bölümündeki skeçler izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.
Beyazıt Öztürk Hande Yener Son Dizisi Esra Erol Beyaz Show 


Yetenek Sizsiniz Türkiye ' nin gösteri dünyasına kazandırdığı isimlerden Aref, dün gece Beyaz Show ' un konuğu oldu. Beyaz Show ' da deyim yerindeyse Aref şov vardı. Yetenek Sizsiniz yarışmasının efsane isimlerinden Aref Ghafouri “gazete” gösterisiyle hem seyirciyi, hem de izleyicileri büyülerken Beyazıt Öztürk 'ü de şaşırttı.

BEYAZ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Aref 'in “Gazete” gösterisi herkesi şaşkına çevirirken Beyaz şaşkınlığını 'Ben böyle bir şey görmedim arkadaş. Çok acayip bir şey. ' sözleriyle dile getirdi.

Beyaz, izdivaç programları ile kafa buldu

Kanal D ekranında Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile ekranlara gelen Beyaz Show yine güldürdü. Programda İzdivaç programlarıyla ile ilgili bir VTR izleyenleri kırdı geçirdi.

Beyazıt Öztürk, Beyaz Show 'un bu haftaki konukları arasında yer alan izdivaç programı sunucusu Esra Erol 'u fena Tİ 'ye aldı. Beyazıt Öztürk 'ün baş rol aldığı VTR 'de izdivaç programları ile dalga geçildi.




Beyazıt Öztürk Hakkında
Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. O zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi.Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı. Aynı zamanda lisanlı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdür...
devamı
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
23 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı