Beyaz Show - Ertem Şener, Rüştü Rençberi Öptü

Beyaz Show - Ertem Şener, Rüştü Rençberi Öptü İzle... Beyaz Show 'un konuğu Rüştü Reçber ve eşi Işıl Rençber 'di. Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show 'da Beyaz Futbol programın moderatörü Ertem Şener ile Rüştü Reçber arasındaki muhabbet ilgi odağı oldu.
Kanal D Rüştü Reçber Futbol Sporu Beyaz Show Manchester 


Hatırlanacağı üzere Ertem Şener, 2009 yılında bir Şampiyonlar Ligi maçında Beşiktaş'ın dünya devi Manchester United'ı deplasmanda 1-0 mağlup etmesinde büyük pay sahibi olan kaleci Rüştü'ye övgüler yağdırırken kullandığı bir cümle hafızalarda yer etmiş ve o sözler gündem olmuştu.

'HER YERİNDEN ÖPÜYORUM RÜŞTÜ '

Maçı anlatımını üstlenen Ertem Şener, 1-0'lık Beşiktaş üstünlüğü sürerken kalesini gole kapayıp İngiliz ataklarına mani olan Rüştü Reçber için çok enteresan sözler kullanmıştı. Rüştü'nün üst üste yaptığı harika kurtarışlarla iyiden iyiye gaza gelen Ertem Şener cümlelerini abartarak 'Rüştü aferin Rüştü! Aslanım Rüştü! Ellerinden öpüyorum Rüştü, her yerinden öpüyorum, her yerinden, bir tanesin Rüştü, bir tane! ' ifadelerini kullanmıştı.

ALNINDAN ÖPTÜ

Bu gündem yaratan sözler üzerinden yıllar geçmesine rağmen hafızalardan silinmeyen o anlar, Beyaz Show 'da yeniden gündeme geldi. Görüntülerin yayınlanması stüdyoda gülüşmelere sebep olurken; Ertem Şener bir anda ortaya çıktı ve Rüştü 'nün hem ellerinden hem de alnından öptü.
“Hep bu anı bekledim” diyen Ertem Şener: “Burada yakalayabildim. Her yerinden öptüğüm ve defalarca öpeceğim, hiç pişman olmadığım, bir insan Rüştü Reçber” deyip stüdyodan ayrıldı.
30 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı