Ben Bilmem Eşim Bilir - 'Kocacım Beni Başkasıyla Düşün'

'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasına katılan kadın, kocasını gaza getirmek için söylediği sözler ile olay yarattı.
İlker Ayrık Ben Bilmem Eşim Bilir 


Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu eğlence programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yine çok tartışılacak. Programa yarışmacı olarak katılan kadının, eşini 'gaza getirmek' için söylediği 'Beni başkasıyla düşün' sözleri, izleyenler tarafından eleştirildi.

ÜNLÜ PROGRAM YİNE TARTIŞILACAK


Kanal D'de yayınlanan ve zaman zaman RTÜK'lük olan yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'e kadın yarışmacının söyledikleri tartışma yarattı.

Berk Oktay ve Hande Kaymaz çifti, büyük ödül olan arabayı almak için lastikli kemerde yumurta toplamak için ter döktü. Yarışan eşini harekete geçirmek için 'Kötü şeyler düşün. Bana sinirlen. Beni başkasıyla düşün' diyen Hande Kaymaz pes dedirtti.

DAHA ÖNCE 200 BİN TL CEZA ALMIŞTI

RTÜK, ekim ayında 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de gerçekleştirilen 'dansözün göğüslerine para yapıştırma' yarışmasına 200 bin lira ceza kesmişti.

2 Eylül gecesi yayınlanan bölümü değerlendiren RTÜK, ' Yarışmada dansöz çıkarıldığı, erkek yarışmacıların, dansözün göğüslerine ve kalçalarına eşlerinin yanında para takmaya çalıştığı ve bu programın çocukların ekran başında oldukları bir saatte yayınlandığı ' şeklinde şikayetler geldiğini belirleyerek bu cezanın verildiğini açıklamıştı.

İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı