Ben Bilmem Eşim Bilir'de Yarışmacılar Ankara Oyun Havası Oynadı (Haberi)

Ben Bilmem Eşim Bilir'de Yarışmacılar Ankara Oyun Havası Oynadı İzle... 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de Ankaralı yarışmacılar programa renk kattı.
İlker Ayrık İsmail Akar Ben Bilmem Eşim Bilir Oyun Havası 


Kanal D'nin, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ankaralı yarışmacılar programa renk kattı.

Futbolcu Daniel Güiza'nın taklidini yapan yarışmacı Ahmet Aköz ve İlker Ayrık'ın diyalogları izleyenleri kahkahaya boğdu. Ardından Ankaralı yarışmacılar İlker Ayrık'la birlikte Ankara havası oynayarak eğlenceli anlar yaşandı.

Ben Bilmem Eşim Bilir'de şaşırtan itiraf


Yarışma programındaki oyun devlet memurlarının sıkıntısını ortaya çıkardı!

Kanal D ' nin, sunuculuğunu İlker Ayrık ' ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan Adana Kebabı yeme oyunu Türkiye ' nin bir gerçeğini daha ortaya çıkardı. Hanımlardan Vahide Akar ' ın tahmini üzerine yarışmacı İsmail Akar, 64 cm kebap yiyerek rekora imza attı. Yarışmacı İlker Ayrık ' ın şaşkınlığı sonucunda ise “Biz devlet memuruyuz, 25 yıl çalıştık ama böyle bir kebap yiyemedik” diyerek dar bütçeli memurların sıkıntısını dile getirdi. İşte o anlar…


İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı