Ben Bilmem Eşim Bilir'de Kıskanç Eşten Güldüren İtiraf

Ben Bilmem Eşim Bilir'de Kıskanç Eşten Güldüren İtiraf... Kanal D'nin sevilen yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir'in dünkü bölümüne Onur-Buket çifti damga vurdu. Buket Hanım'ın itirafları stüdyoyu kahkahalara boğdu.
İlker Ayrık Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir 


Programın sunucusu İlker Ayrık, Buket Hanım'a, 'Onur'un en pis huyu ne?' diye sordu. 'Kıskanç birazcık. Biri bana bakarsa kıskanır. Çok açık giyinmem mesela o rahatsız olmasın diye' yanıtını veren yarışmacıya Ayrık, 'Peki aynı hassasiyeti Onur sana gösteriyor mu?' sorusunu yöneltti.

'Evet benim rahatsız olduğum hiç bir şey yapmaz' diyen Buket Hanım'a Ayrık, 'Mesela?' diye sordu. Buket Hanım da 'Yolda önüne bakar mesela. Çünkü bir kızla göz göze geldiği zaman benim kıza saldırma ihtimalim var. Hiç affetmem. Hiç olmadı omuz atarım' karşılığını verdi.

'Omuz atarsın' diyerek şaşıran İlker Ayrık'a Buket Hanım, 'Evet atıyorum da zaten' dedi.
İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
15 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayınlandı