Ben Bilmem Eşim Bilir'de Erkekler Dans Etti, Bayanlar Kıskançlık Krizi Girdi! (16 Kasım 2014)

Ben Bilmem Eşim Bilir'in dün akşamki bölümünde bayanları çileden çıkartan anlar yaşandı.
İlker Ayrık Ben Bilmem Eşim Bilir 


Kanal D ekranlarında yayınlanan İlker Ayrık'ın hazırlayıp sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir programı yeni bölüm ile dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı.

Her bölüm farklı ailelerin yarıştığı Ben Bilmem Eşim Bilir'de Cansu Talay-Burak Taş, Banu Kayı- Yunus Köni, Günel-Gökhan Özcan, Seval- Abdullah Kuzu çiftleri yarştı.

BAYANLAR KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in dün akşamki üçüncü oyunu olan 'Ben Güzelden Anlarım' erkekleri eğlendirdi, kadınları ise çileden çıkarttı. 12 yerli ve yabancı uyruklu bayanların ayakkabılarını giydirecek olan erkekler ilk olarak o bayanlarla çılgınlar gibi dans etti. Erkeklerin eğlendiği anlar kadınları kıskançlık krizlerine soktu.
İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
17 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı