Aydın Doğan suç ortağıdır

CNN Türk'te yayınlanan Mirgün Cabas'la Her Şey programında program sunucusu Mirgün Cabas'la, AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan arasında kavga çıkmış ve sunucu Mirgün Cabas Savcı Sayan'a hakaret etmişti.
Mirgün Cabas Mehmet Selim Kiraz Aydın Doğan Ak Parti Enis Berberoğlu 


Bu olayın yansımalarını değerlendirildiği Günün manşeti programında, Cabas'ın şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünden sonra attığı tweeti hatırlatan sunucu Ersoy Dede “ Bu kadar kamuoyu baskısı oluşmuş olmasına rağmen Aydın Doğan yeniden Mirgün Cabas'a ekran senindir dediğine göre Aydın Doğan da bu suça ortak demek ki” dedi.

ENİS BERBEROĞLU'DA 7. SIRADA

Mirgün Cabas'ın AK Parti adayı Savcı Sayan için kullandığı “ Yanaştığınız partide 7. sıradasınız” sözünü hatırlatan sunucu Murat Çiçek “ Yanaşmak kelimesi biraz olmadı. Grubunun eski Genel Yayın Yönetmenine çok ağır bir hakaret oldu. Bir yanaşma muhabbetti varsa Hürriyet'in eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'da tırnak içerisinde yanaştığı CHP'de İstanbul 2. bölgede 7. sıra adayı. Mirgün'ün ifadesiyle Enis Berberoğlu makbul bir adam olsa 7. sıraya koymazlardı” dedi.

BEYAZ GAZETE

9 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı