Ata Demirer ile Özge Borak acı çekiyor

Show TV'de yayınlanan Alişan'la Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına konuk olan deneyimli gazeteci İpek Durkal ünlü çiftin boşandıktan sonraki hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Alişan Ata Demirer Özge Borak 


DÜNE KADAR AŞKLARINDAN BAHSEDİYORLARDI

Bu ayrılığı Ata Demirer ile Özge Borak'ın da beklemediğini söyleyen İpek Durkal, 'Daha düne kadar çift birbirlerine olan aşklarından bahsediyordu.

En yakın arkadaşları bile hayretler içerisinde. Kimsenin böyle bir durumdam haberi yoktu. Herkes o gün öğrendi. Hiç kimseye bir şey söylemediler' dedi.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
Özge Borak Hakkında
8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak'ta İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakr...
devamı
24 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı