Arkadaşım Hoşgeldin 22. Bölüm - Banu Alkan - 5 Haziran 2014

Arkadaşım Hoşgeldin 22. son bölüm dün akşam Kanal D ekranlarında izlyicisiyle buluştu. Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölüm izleyenleri keyif dolu anlar yaşattı. Arkaşaşım Hoşgeldin'in son bölümünde Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın başına gelmeyen kalmadı. Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki konuğu sanatçı Banu Alkan oldu. İşte Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölümünden kesitler...
Banu Alkan Arkadaşım Hoşgeldin Tolga Çevik Atilla Taş 


Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm Full HD İzle Banu Alkan -
Kanal D'nin komedi programı 'Arkadaşım Hoşgeldin' yeni bölümüyle ekranlara geldi. Arkadaşım Hoşgeldin'in dün akşam yayınlanan son bölümü izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. İşte Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölümünde yaşananlar.

Kahkahanın bir an olsun dinmediği Arkadaşım Hoşgeldin'in 22. bölüm ile hayranlarıyla buluştu. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Minik ve Yönetmenin bu haftaki konuğu sevilen sanatçı Banu Alkanoldu.

KANAL D - ARKADAŞIM HOŞGELDİN 22. SON BÖLÜM ÖZETİ

Arkadaşım Hoşgeldin'de çifte sürpriz! Taş Devri'nde Atilla Taş, Barones seçmelerinde Banu Alkan!

Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi “Arkadaşım Hoşgeldin”, bu hafta birinci bölümünde sahnede Atilla Taş ' ı konuk ederken, ikinci bölümde de Banu Alkan ' ı konuk oldu!

Her hafta, %100 doğaçlama iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım ve Ezgi, kendilerini Taş Devri ' nde bulurlar! Etrafta kendilerinden başka insan göremeyen ikili, bir anda Atilla Taş ile karşılaşırlar! Arkadaşım ve Atilla Taş, Ezgi ' nin kalbini kazanabilmek için icatlarını yarıştırırlar. Gerek yapılan icatlar, gerek Atilla Taş ' ın, Arkadaşım ve Ezgi ' yle olan diyaloglarıyla, izleyenler gülme krizine girdi.

İkinci bölümde ise Arkadaşım, kendini barones seçmelerinde bulur! Afrodit Banu Alkan da maceraya Barones olarak dahil olur! Ezgi ise Barones ' in yardımcısıdır. Arkadaşım attığı türlü taklalarla, kendini Barones ' e beğendirir ve onun eşi olur. Arkadaşım ' ın kendini Afrodit ' e beğendirme çabaları izleyenleri gülmekten kırıp geçirir!

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 21. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Arkadaşım Hoşgeldin'de Fedon derviş olursa!

Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi “Arkadaşım Hoşgeldin” bu hafta da sahnede Fedon ' u konuk ediyor. İçten tavırlarıyla herkesi çok güldüren Fedon, söylediği şarkıyla da sahnede Bodrum rüzgarı estiriyor.

Her hafta, %100 doğaçlama iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım ' ın annesi oğluna bir kız bulur. Kızla buluşmaya giden Arkadaşım, aksi bir kızla karşılaşır. Asi kızımız Ezgi ile Arkadaşım'ın diyalogları izleyenleri kahkaha tufanına boğar.

İkinci bölümde ise Arkadaşım, kendini Don Kişot olarak bulur. Sevdiği kızı kralın elinden kurtarmak isteyen Don Kişot ' a bir yardımcı gerekmektedir ve Ezgi de bu görevi üstlenir. Don Kişot ' un yardımcısı olan Ezgi, yol üzerinde bir ağacın altında bayılır. Tam da bu sırada Fedon, canlandırdığı ' Derviş ' karakteriyle maceraya dahil olur.



Arkadaşım Hoşgeldin Hakkında
Arkadaşım Hoşgeldin, Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın talimatlarına göre doğaçlama skeç yaptığı bir eğlence programı. 15 Haziran 2011 tarihinde sona eren Komedi Dükkanı programının devamı niteliğindedir. Program, Komedi Dükkanı ile aynı formatta ve aynı ekiple çekilmektedir. Program 31 Aralık 2013 tarihinde yılbaşı özel bölümüyle Kanal D ekranlarında başlamıştır. 11 Ekim 2014 tarihinde 2. sezona başlayan program, ilk sezonda olduğu gibi Ka...
devamı
Tolga Çevik Hakkında
Tolga Çevik 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın ...
devamı
Atilla Taş Hakkında
Bu sırada okul müsamerelerinde düğünlerde şarkı söyleyip minik show'lara katılıyordu. Hep sahneyle ilgili bir şeyler yapmayı düşünürdü. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesinde okurken üçüncü sınıfta Mersin'e göç kararıyla hayatı yeni bir yön kazandı buradan sonra eşi olacak İlkay Hanımla tanışıp ani bir kararla evlendi. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da gazinolarda şarkı söylüyordu. Ciddi bir karar vermesi gerekiyordu ya kaderine razı olup ...
devamı
6 Haziran 2014 Cuma günü yayınlandı