Aref Ghafouri: Üçüncü köprüyü var ederim

Daha önce 50 katlı bir gökdelenden aşağı atlayacağını açıklayan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının efsane isimlerinden Aref Ghafouri, şimdi de üçüncü köprüyü var edeceğini söyledi.
Mesut Yar Yetenek Sizsiniz Türkiye Aref Ghafouri Anıtkabir 


CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan İlizyonist Aref Ghafouri, yine gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.

TÜRK VATANDAŞLIĞINA GEÇER GEÇMEZ ANITKABİR'E GİTTİM'

Dört gün önce Türk vatandaşlığına geçen Aref,'Türk vatandaşlığına geçtikten sonra ilk gününde ne yaptın?' sorusuna'7'nci kez Anıtkabir'e gittim' yanıtını verdi.

'YAKINDA 50 KATLI BİR GÖKDELENDEN ATLAYACAĞIM'


Daha önce 50 katlı bir gökdelenden aşağı atlayacağını açıklayan Aref Ghafouri,'Bu gelecekte yapacağım şeyler arasında ve yakında yapacağım, üzerinde çalışıyoruz. Yurt dışında olsak kolay bu şeyler ama Türkiye'de olunca bir sürü yerden izin alman lazım. Gökdelen bulman lazım, gökdelendeki insanlardan izin almak lazım. Bayağı sıkıntı' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine'Hiç mi korkmuyorsun?' diye soran Mesut Yar'a Aref,'En sonunda öleceğiz' karşılığını verdi.

Ghafouri,'Aref boğaz köprüsünü yok eder mi acaba?' sorusuna ise'Yapabilirsem üçüncü köprüyü var ederim' yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
4 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı