Ali Ertuğrul’un “Daldaloğlu” Performansı – O Ses Türkiye

O Ses Türkiye yarışmasında “Daldaloğlu” şarkısını seslendiren Ali Ertuğrul isimli yarışmacı sesi ve yorumu ile bütün jüri üyelerinin kafasını karıştırdı.
Ali Ertuğrul O Ses Türkiye 


Gökhan yarışmacıyı dinlerken ağzı açık kaldı. Şarkıyı seslendirirken hayallere dalan jüri üyeleri şarkının bitmesiyle şok yaşadılar. Gökhan şarkıyı daha dinlemeye devam ederken bir anda bitince isyan etti.

Hadise yarışmacının sesinin çok farklı olduğunu ve bu sesin hiç kaçırılmayacak bir ses olduğunu söyledi.

Programa Ankara ' dan katılan 33 yaşındaki yarışmacı mali müşavirlik yapıyor aynı zamanda özel bir şirkette vergi uzmanı olarak çalışıyor. Müzik ailesinden gelen bir etki. Ali Ertuğrul kendisi için dönen jüri üyelerinden Hadise ' nin takımına katılmaya karar verdi.

O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
30 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı