Ahmet Çakar: Ekonomileri iyi olsa burada ne işleri var

Burcu Esmersoy, Sinan Çаlışkanoğlu'nun sunumu ve 8 yabancı erkekle ekranlara gelen 'Elin Oğlu' yine izleyiciyi ekrana kitledi.
Ahmet Çakar Burcu Esmersoy 


Elin Oğlu'nun akşam yayınlanan bölümüne Beyaz Futbol'un değişmez ismi Ahmet Çakar konuk oldu.

Amerikalı Antonıo Stokes'in program sırasında 'Dünyanın en güçlü ekonomisi Amerika'da' demesi üzerine Ahmet Çakar'dan dikkat çekici bir yorum geldi.

'AMERİKAN EKONOMİSİ KOF BİR EKONOMİ'

Amerikan ekonomisinin iyi olmadığını belirten Çakar 'Amerika ekonomisi sallanınca ya harp çıkartır ya salgın hastalık. Dünyanın anasını ağlatırsınız. Bana göre Amerikan ekonomisi kof bir ekonomidir.' dedi.

'BURADA İŞLERİ NE?'

Sinan Çalışkanoğlu'nun 'Sizce bu masada hangi ülkenin ekonomisi daha güçlüdür?' sorusunu anında akıllı bir şekilde cevaplayan Çakar 'Bu çocukların ekonomisi güçlü olsa burada işleri ne?' cevabını verdi.

Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
24 Ocak 2016 Pazar günü yayınlandı