Adnan Oktar : Tuğba Ekinci Sarışın Olsa Nefes Keser

Son günlerin en çok konuşulan isimleri Adnan Oktar ve kızları, TV8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu programa telefonla bağlandı..
Seda Sayan Tuğba Ekinci Adnan Oktar 


KIZ TALEBELERİ NEDEN SARIŞIN?

Canlı yayında cemaati ve kız talebeleriyle ilgili soruları yanıtlayan Adnan Oktar, program konuklarından Tuba Ekinci'ye de canlı yayında kur yaptı. Kız talebelerinin neden genellikle sarışın olduğu yönündeki soruya cevap veren Oktar, ' Tamamen kendi tercihleri. Bu konuyla ilgili de hadis var ' dedi.

' SARIŞIN OLURSA NEFES KESİCİ OLUR '

Oktar, Tuba Ekinci'nin de sarışın olması haline nefes kesici bir hal alacağını söyledi. Canlı yayında kur yapmaya devam eden Oktar'a Ekinci parmak sallayarak ' Bu hoca başka hoca ' diye karşılık verdi. Ekinci ardından Adnan Oktar'ı yakından gördüğünü ve çok daha yakışıklı olduğunu söyledi. (EnSonHaber)
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı