Adnan Oktar - Kedi canını (İsmail Baki Tuncer)

İsmail Baki Tuncer Fox TV'de gülmekten kırıp geçiriyor. İsmail Baki Tuncer videoları internette en çok izlenenler arasında gösteriliyor. İsmail Baki Tuncer'in en çok sevilen rencide porsuk, sabit kanca, halil sezai taklidi, Fatih Terim ve Erman Toroğlu taklidi, Mecit Başkan taklidi, Dilberay taklidi, Çelik taklidi, Adnan Oktar taklidi videolarını sitemizden izleyebilirsiniz.
Büyük İskender Cem Yılmaz Cüneyt Arkın Aziz Yıldırım Fatih Terim 


Bu programda eğlenmek garanti! Ekranların yeni fenomeni İsmail Baki Tuncer, birbirinden renkli tiplemeleri ve eğlenceli skeçleriyle izleyenleri kahkahaya boğacak. Sosyal Medya'da adından sıkça söz ettiren, videoları tıklanma rekoru kıran İsmail Baki tuncer, genç-yaşlı herkesin keyifle izleyebileceği bir şovla karşınızda. İsmail içimizden, bizden biri... Sevdiğimiz-sevmediğimiz olaylar, insanlar ve hayata dair ne varsa, İsmail'in gözünden müthiş bir komediye dönüşüyor, izleyenlere de bunun keyfini çıkarmak kalıyor. Kendine has tiplemeleri ve eğlence garantili skeçleriyle İsmail her hafta evinize konuk oluyor.

İsmail Baki Tuncer, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Sahip olduğu taklit yeteneğini değerlendirmeye karar veren Tuncer, ilk olarak ' İner Misin ? Çıkar Mısın ? ' isimli yarışma programına katılarak birincilik elde etti.Daha sonrasında; Show TV' de yayınlanan ' On Parmak On Marifet ' isimli yarışmayıda birincilikle bitirip büyük ödül olarak bir araba kazanmıştır.Aynı yarışma programında Yavuz Seçkin'le tanışmıştır ve 1997 yılında birlikte radyo programı yapmaya başlamıştır.

İsmail Baki Tuncer - İsmail Baki Tuncer Kimdir ? - İsmail Baki Tuncer Hakkında

2002 yılında Radyo Klas'da Yavuz Seçkin'le birlikte yapmaya başladıkları ' Yavuz'un Minibüsü ' adlı radyo programı, halen Süper FM'de hafta içi hergün saat 18.00 ile 20.00 arasında devam etmektedir.Bu programda İsmail Baki Tuncer, sayısız ünlünün seslerini taklit edip, çeşitli skeçler yapmaktadır.En beğenilen skeçlerinden bir tanesi,, Aziz Yıldırım, Çelik, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Nihat Doğan, Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Kurtlar Vadisi karakterlerinden; (Memati, Büyük İskender, Güllü Erhan, Laz Ziya) , Recep İvedik ve daha bir çok ünlünün taklidini yapmaktadır.

Bu yayın döneminde TV8'de yeni başlayan ve her hafta Cuma saat 20.00 de yayınlanan ' Co-Medya ' adlı komedi programınında başrolünde yaptığı taklitlerle kısa zamanda izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

Ayrıca yine bu yayın döneminde Kanal Türk ekranlarında yayınlanan ' Meşhurlar Perdesi ' isimli programda onlarca ünlüyü sesiyle taklit etmektedir.Hacivat ve Karagöz tarzında ünlülerin çizgi karakterlerinin olduğu ekrana,İsmail Baki Tuncer sesiyle ve yeteneğiyle hayat vermiştir.İsmail Baki Tuncer, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
22 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı