Adnan Oktar'ın Melekleri neden İnşallah maşallah diyor?

Seda Sayan TV8'deki programına Adnan Hoca'nın kediciklerini konuk etti.
Seda Sayan Mesih Mehdi 


Banttan verilen programda kedicikler Seda Sayan'ın sorularını cevapladılar.

İşte kediciklerin cevapları;

NİYE HEP MAŞALLAH, İNŞALLAH DİYORLAR?

HOCADAN MI KORKUYORLAR?

CEYLAN ÖZBUDAK : Hocamız dünya tatlısıdır, dünya güzelidir. Hocamızdan çekinmek bird yana dünryadaki benim en yakın olduğum, en çok sevdiğim kişi hocamızdır.

TUTKUYLA SEVİLECEK BİR İNSAN

EBRU ALTAN : Maşallah! Ben de hocamızı ilk gördüğüm anda insanın küçükten beri ideal insan karakteri vardır. İşte ben o insanı bulduğumu anlamıştım. Çok çok aşkla sevilecek, derin tutkuyla sevilecek bir insan.

DAMLA PAMİR: Canım hocamızı ben Allah aşkı ile seviyorum. Allah hiç ayırmasın!

HEPSİ AYNI TORNADAN ÇIKMIŞ GİBİ.. GÖĞÜSLERİ SLİKONLU MU? ESTETİK Mİ YAPTIRMIŞLAR?

AYLİN KOCAMAN : Hiçbirimizde estetik yok. Çocukluk resimlerimiz internette oradan kıyas yapılabilir. Birbirimize benzediğimiz söyleniyor. Bunun sebebi aynı ülküyü savunmamız, aynı Kur'an ahlakıyla davrandığımız için... Bu bizim için iltifat... Peygamberimiz ' Mehdi talebeleri birbirine benzer ' der... Biz de hocamızda hep kendimizi mehdi talebesi olarak addettiğimiz için bunu bir müjde olarak aldık.

NİYE BU KADAR ÇOK MAKYAJ YAPIYORLAR?

' Peygamberimiz sürme ve ruju kadına yakıştırır '

AYLİN KOCAMAN : Makyaj yapıyoruz çünkü yayına çıkıyoruz. Peygamberimiz, sürme, allık ve ruju kadına yakıştırır ve bunun güzelliğini sürekli över. Peygamberimizden bir hadistir bu...

Din programında niye makyaj yapıyorsunuz derseniz. Bizim hayatımız dindir, bizim içn din programı ayrı, hayat ayrı değildir. Hayatımızın her anı dinle geçer, onu göstermiş oluyoruz.

KEDİCİKLERİN HEPSİ NİYE SARIŞIN?

DAMLA PAMİR: Sarı saç kadına çok yakışıyor seda hanım size de yakışmış. Peygamberimiz bir hadisinde sarı saçın bayanlara çok yakıştığını bildirmiş ve sarı saçtan hoşlandığını ifade etmiştir. Peygamberimizin hadisinde belirtildiği için sarışın olmak çok hoşuma gidiyor.

NİYE HEP EKRANDA HOCANIN YANINDALAR?

CEYLAN ÖZBUDAK: Ben buna çok seviniyorum, Allah'a şükrediyorum. Çünkü hocamız her konuya çok güzel açıklamalar getiriyor. Ve ahir zamanda olduğumuzu hatırlatıyor. Mesih'in, Hz İsa'nın gelişini müjdeliyor...
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı