3 Adam'da Nur Yerlitaş rüzgarı

3 ADAM ' ın bu haftaki konukları; “İşte Benim Stilim” yarışmasının jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, fantazi müziğin güçlü yorumcularından Alişan ve ' Ali Kundilli ' filminin senaristi ve oyuncusu Cem Gelinoğlu oldu.
Alişan Nur Yerlitaş 3 Adam Tv 8 


Programın açılışı her zamankinden değişik olarak Nur Yerlitaş tek başına yaptı. Masada tek başına oturarak programı açan Nur Yerlitaş ' a daha sonra 3 Adam eşlik etti. 3 Adamın programa çıkarken giyindikleri kıyafetler ise seyircileri gülme krizine soktu. Nur Yerlitaş ' ın kıyafetleri yorumladığı bölümde ise çok keyifli anlar yaşandı. En çok Oğuzhan ' a takılan Yerlitaş “Kız mısın? Erkek misin?” diye sordu.

BEYAZ GAZETE


Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
8 Mart 2015 Pazar günü yayınlandı