3 Adam bilek güreşi yaptı

Tv8'in yeni sezon komedi programlarından olan 3 Adam yine çok komik, yine çok eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. 3 Adam ' ın sunucularından Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak canlı yayında bilek güreşi yaptı.
3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç Bilek Güreşi İbrahim Büyükak 


TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte sunduğu 3 Adam programına bu hafta Cengiz Kurtoğlu ve Kaçak Gelinler dizisinin oyuncuları konuk oldu.

Programın ilerleyen dakikalarında Türkiye Bayanlar 50 kg. Şampiyonu ve antrenörü programa dahil oldu. 3 Adam'la beraber bilek güreşi yaptılar.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı o anlarda Eser Yenenler Türkiye Şampiyonu'yla bilek güreşi yaparken, İbrahim Büyükak ise antrenörüyle bilek güreşi yaptı. Eser Yenenler'de, İbrahim Büyükak'ta bilek güreşini kaybetti.

Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
26 Ekim 2014 Pazar günü yayınlandı