Ziraat Türkiye Kupası Eşleşmeleri - Kuraları (Fikstür 2013)

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası Eşleşmeleri - Kuraları ( 2013)
Eskişehirspor Ankaragücü Bursaspor Galatasaray Antalyaspor 


Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'üncü tur eşleşmeleri belli oldu. Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde kura çekiminin ardından 3. Tur'dan gelen 27 takım ile Avrupa Kupaları'nda ülkemizi temsil eden takımların rakipleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleşen kura çekimiyle belli oldu. 4 Büyükler'e Süper Lig'den rakip çıkmazken, Fenerbahçe'ye ise eski bir dost çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla Ataköy Olimpiyatevi'nde çekildi ve eşleşmeler belli oldu. Eşleşmelerin en dikkat çekici olanı ise Fenerbahçe - Pendikspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maç Özetleri
(İZLE)


TEK MAÇ ELEMİNASYON SİSTEMİ UYGULANACAK
Üçüncü turda rakiplerini eleyen 27 ekibin yanı sıra bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Eskişehirspor'un da heyecana dahil olacağı bu turda müsabakalar 27, 28 ve 29 Kasım tarihlerinde oynanacak. 4'üncü turda, 3'üncü turda olduğu gibi tek maç eleminasyon sistemi uygulanacak. Rakiplerini safdışı bırakan takımlar, 5'inci tur mücadelelerini ise 11, 12 ve 13 Aralık tarihlerinde verecek.

4. tur maçları 27-28-29 Kasım'da oynanacak...

İŞTE EŞLEŞMELER:

G.Antep BŞB - Kardemir Karabükspor
Adanaspor - 1461 Trabzon
Trabzonspor - Şanlıurfaspor
Bozüyükspor - Gaziantepspor
Tokatspor - Mersin İdmanyurdu
Tavşanlı Linyitspor - Medical Park Antalyaspor
Göztepe - Orduspor
Kasımpaşa - Bayrampaşaspor
Galatasaray - Balıkesirspor
Sivasspor - Manisaspor
Beşiktaş - Ankaragücü
Fenerbahçe -Pendikspor

Gruplarda ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde oynanacak.

EN DİKKAT ÇEKEN EŞLEŞME: FENERBAHÇE - PENDİKSPOR


Ataköy Olimpiyatevi'ndeki kura çekmine damga vuran eşleşme ise Fenerbahçe - Pendikspor oldu. Bu eşleşme ' Tarih tekerrür ett ' şeklinde yorumlandı.

NE OLMUŞTU?

1998-1999 sezonu Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe ile Pendikspor eşleşmiş, sarı-lacivertliler rakiplerine 2-1 yenilerek kupaya veda etmişlerdi. Bu yenilgi o dönem sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük tepki çekmiş, Fenerbahçeliler yönetim, teknik heyet ve futbolculara büyük tepki göstermişti. Hatta bir grup taraftar maç sonrasında Fenerbahçe kalecisi Rüştü Reçber'e saldırmıştı.

Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
16 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı