Wesley Sneijder Galatasaray'da (İlk Sözleri)

Wesley Sneijder Galatasaray'da haberleri, Wesley Sneijder Fatih Terim ile bir araya geldi, Wesley Sneijder TT Arena'ya havadan baktı. Sneijder Transferi Son Dakika (Galatasaray Transfer Haberleri), Galatasaray Haberleri 2013. Son Dakika Spor Haberleri. Galatasaray son dakika haberleri. Galatasaray haberleri spor haberleri. Galatasaray haberleri, Galatasaray haberleri lig tv, Galatasaray haberleri son dakika, Galatasaray haberleri yeni, Galatasaray haberleri son dakika, Galatasaray haberleri son transfer, Galatasaray haberleri video , , Galatasaray haberleri bugün, basında Galatasaray haberleri, Galatasaray haberleri güncel
Metin Oktay Tesisleri Wesley Sneijder Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri 


Aydın Doğan'a ait özel uçakla gelen Sneijder'i 2 bin taraftar karşıladı.Galatasaray'ın, İtalya'nın Inter takımından transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, İstanbul'a geldi. Hollandalı futbolcu, Milano'dan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Sinan Kalpakçıoğlu, eşi Yolanthe Cabau, kardeşi ve babası ile birlikte özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Uçaktan indikten sonra kendisini bekleyen minibüse binen Sneijder, basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle bir süre minibüste beklemek zorunda kaldı. Hollandalı futbolcu daha sonra sarı-kırmızılı formayı giydi ve başka bir araçla havalimanından ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

-Çok sayıda taraftar karşıladı-

Sneijder, özel araçla Genel Havacılık Terminali'nin ayrılırken kendisini havalimanında bekleyen çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarları, arabanın açılır tavanından dışarı çıkarak selamladı.

Sneijder'ın araçtan çıkarak taraftarları selamladığı sırada ise izdiham yaşandı. Taraftarlar bir anda Sneijder'in aracına doğru hareketlenince, Hollandalı oyuncuyu görüntülemek isteyen basın mensuplarıyla, güvenlik kordonu oluşturan polisler ezilme tehlikesi geçirdi. Bazı taraftarlar bir anda arabanın üzerine çıkarak, Hollandalı oyuncuya öpmeye çalıştı. Bunun üzerine Sneijder, tekrar arabanın içine girdi. Daha sonra Sneijder'i taşıyan araç Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru yola çıktı. Bu arada bazı taraftarlar, Sneijder'in hemen gitmesine tepki gösterdi. Öte yandan, uçağın gelişinden uzun bir süre önce Sefaköy'deki terminale gelen çok sayıda taraftar, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve Sneijder lehine tezahüratta bulundu. Terminalde geniş güvenlik önlemleri alınırken, taraftarlar kendilerine ayrılan bölümde bekledi.

Bu arada, Hollandalı futbolcunun gelişini çok sayıda basın mensubu takip etti. Ayrıca çok sayıda canlı yayın aracı da görev yaptı. Bazı yabancı basın mensupları da Sneijder'in İstanbul'a gelişini takip etti. Sneijder'in Galatasaray'da 14 numaralı formayı giyeceği bildirildi. Havalimanına 14 numaralı Sneijder formalarının olduğu GS Store aracı da getirildi.

BENİ 5 BİN KİŞİ Mİ KARŞILAYACAK?


Uçakta Lütfi Arıboğan'la Wesley Sneijder arasında ilginç bir diyalog da yaşandı. Arıboğan, Hollandalı yıldıza ' Seni havaalanında 5 bin kişi karşılayacak, bunu biliyor musun? ' diye sordu. Sneijder ise ' Gerçekten beni 5 bin kişi mi karşılayacak? ' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Sneijder: İnanılmaz bir karşılamaydı

Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Wesley Sneijder İstanbul ' a geldi. Sneijder'in ilk sözleri ' İnanılmaz bir karşılama oldu, beni gerçekten çok mutlu etti. Başarıya açım ' oldu.Galatasaray, yeni transferi Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'a kavuştu.Inter'de top koşturan Sneijder ' ı taşıyan özel uçak, öğle saatlerinde Genel Havacılık Terminali'ne indi.Sarı-kırmızılı taraftarlar Wesley Sneijder'i karşılamak için havaalanına akın etti. Taraftarlar, Sneijder lehine tezahürat yaptı. Ancak yoğunluk nedeniyle Sneijder araçtan inemedi.

TERİM'LE GÖRÜŞTÜ

İlk olarak Florya'ya giden Sneijder, burada Teknik Direktör Fatih Terim ve yönetici Abdürrahim Albayrak'la bir araya geldi.

'BAŞARIYA AÇIM'

Sneijder'in ilk sözleri ' İnanılmaz bir karşılama oldu, beni gerçekten çok mutlu etti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Başarıya açım ' oldu.Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Sneijder ile 3.5 yıllık anlaşmaya varmıştı.28 yaşındaki Sneijder ' ın sarı-kırmızılı takımda 14 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

22 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı