Volkan, Çakar'ı niye aradı?

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, geçmiş dönemde Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile arasında geçen telefon konuşmasını açıkladı.
Volkan Demirel Ahmet Çakar Fenerbahçe Beyaz Futbol 


İşte o yaşanan diyalog

Gece saat 12'yi 10 geçiyordu balkona çıktım. Birden telefon çaldı. Sabit hattan arayan fakat bende kayıtlı olmayan bir numaradan aradılar. Telefonu açtım. ' Ahmet hocayla mı görüşüyorum? ' dediler. Telefonu kapattım. Aradan 10 dakika geçti tekrar aradı. Açtım telefonu. ' Hocam merhaba ben Volkan Demirel, Fenerbahçe kalecisi ' dedi. ' Abi senden bir istirhamım olacak bana lütfen ayı deme ' dedi.

Abi benim için sıkıntı yok,ben ayıları severim ama eşim dostum bu durumdan çok rahatsız. Volkan Demirel'in bu ricasını emir telakki ettim ve kabul ettim. Tamam artık ayıyla ilgili belgesel ve buna benzer şeylerle ilgili yorum, açıklama vb yapmayacaım dedim. Ta ki perşembe gecesine kadar bu sözümü tuttum. Abi bana ayı deme diyen Volkan, 20-25 milyonluk Galatasaray camiasına, içinde 'koymak' geçen o tezahüratı dakikalarca yapmıştır. Bundan sonra Volkan, Seyrantepe'ye geldiğinde küfürün k'sinden rahatsız olamaz. Bundan sonra Volkan ayı belgeselinden rahatsız olamaz. Bundan sonra Volkan Fenerbahçe kaptanıyım diyemez. Fenerbahçe kaptanı efendidir. Eğer sen beni arayıp bana ayı deme diyorsan böyle yapamazsın. İstersen ara yayına bağlan ben sana böyle demedim de.

Rasim'den Abdülkerim Durmaz'a hediye
Çakar'dan Volkan'a gönderme
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
30 Ocak 2017 Pazartesi günü yayınlandı