Viktoria Plzen Atletico Madrid: 1-0 Maçın Özeti

Viktoria Plzen Atletico Madrid: 1-0 Maçın Özeti İzle... Viktoria Plzen Atletico Madrid'i 1-0 yenerek liderliği ele geçirdi. Atletico Madrid'de Emre Belözoğlu Viktoria Plzen karşısında 90 dakika forma giydi. İşte Viktoria Plzen Atletico Madrid: 1-0 Maçın Özeti...
Emre Belözoğlu Avrupa Arda Turan Atletico Madrid Avrupa Ligi 


UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. Hafta mücadelesinde Viktoria Plzen, Emre'li Atletico Madrid'i 1-0 yenmeyi başardı. Vitoria Plzen'in golünü Vaclav Prochazka (26) kaydetti.

Viktoria Plzen, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. hafta karşılaşmasında Atletico Madrid'i konuk etti. Çek temsilcisi güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek grubu ilk sırada tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun son hafta mücadelesinde Viktoria Plzen ile Atletico Madrid karşılaştı. Karşılaşmayı Vaclav Prochazka'nın golüyle 1-0 kazanan Çek temsilcisi, gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Milli futbolcu Arda Turan, kadroya alınmazken Emre Belözoğlu, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Viktoria Plzen, ilk dakikalarda Bakos ve Rezník ile rakip kalede önemli pozisyonlar üretti ama sonuca gidemedi.

Oyunu rakip kaleye yıkan çek temsilcisi, aradığı golü 26. dakikada Prochazka ile buldu. Sol kanattan kullanılan korner sonrasında seken topa arka direkte dokunan Prochazka, takımını güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçirdi.

Geri düştükten sonra beraberlik golü için saldıran Atletico Madrid, girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı Plzen'in üstünlüğü ile 1-0 sona erdi.

İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren rakip kalede gol arayan İspanyol temsilcisine Viktoria Plzen defansı izin vermedi. Çek ekibi, ilk yarıda yakaladığı skor üstünlüğünü maçın sonuna kadar korumayı başardı ve sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Grupta son haftaya lider Atletico Madrid'in gerisinde 2. sırada giren Plzen bu galibiyetle grubu ilk sırada tamamlayarak adını bir üst tura yazdırdı. Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen İspanyol temsilcisi ise bu sonuçla grubu 2. sırada bitirdi.

7 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı