Valladolid - Real Madrid: 2-3 Maç Özeti (Mesut Özil'den Firikik Golü)

Valladolid - Real Madrid: 2-3 Maç Özeti ve Golleri İzle... Real Madrid Valladolid'i deplasmanda 3-2 mağlup etti. Valladolid - Real Madrid maçı NTV Spor'dan canlı yayınlandı. Valladolid karşısında Real Madrid'in gollerini Benzema ve Mesut Özil (2)'den geldi. İşte Valladolid - Real Madrid maçın özeti...
Mesut Özil Bucaspor Eflatun Casillas Ronaldo 


İspanya La Liga 15. Hafta mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Valladolid'i 3-2 yenmeyi başardı. Real Madrid'in golleri Benzema (12) ve Mesut'tan (45,72) gelirken, Valladolid'in gollerini Manucho (7,22) kaydetti.

İspanya La Liga'da Real Madrid, 2 kez geriye düştüğü Valladolid maçını Mesut Özil'in muhteşem golleriyle 3-2 kazandı ve kritik bir galibiyete imza attı. Mesut, 1'i frikikten olmak üzere, 2 jeneriklik gole imza attı.

Real Madrid, Valladolid ' i deplasmanda 3-2 ile geçti. Karşılaşmada 2 kez mağlup duruma düşen Eflatun-Beyazlılar, Karim Benzema ve Mesut Özil ' in (2) harika golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ev sahibinin gollerini ise bir dönem Bucaspor ve Manisaspor forması giyen Manucho kaydetti. Real Madrid ligde 1 maç fazlasına rağmen Barça ' nın 8 puan gerisinde.

NTV Spor'dan yayınlanan maçta Real Madrid, Valladolid'i deplasmanda 3-2 ile geçti. Karşılaşmada 2 kez mağlup duruma düşen Eflatun-beyazlılar, Mesut Özil'in harika golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ev sahibinin gollerini ise bir dönem Bucaspor ve Manisaspor forması da giyen Manucho kaydetti.

Maçın 7. dakikasında sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda, Real Madrid kale sahası içinde karambol oluştu. Orada en son topla buluşan Manucho, tek vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Beraberlik golü için Valladolid kalesine yüklenen Real Madrid, 12'de beraberliği yakaladı. Savunmadan çıkan Valladolid savunmasına pres yapıp, topu kapan Callejon, kale sahası önündeki Benzema'ya çıkardı. Fransız oyuncu da tek vuruşla skoru 1-1'e getirdi.

Ancak ev sahibi Valladolid, yine bir köşe vuruşunun ardından öne geçti. Aynı taraftan kullanılan kornerde ilk golün de sahibi Manucho, çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi.

İlk yarının son dakikasında ise sahneye Mesut Özil çıktı. Türk oyuncu, 6 kişinin arasında Benzema ile verkaç yaptı. Valladolid savunmasını peşine takan Mesut, kalecinin yanından topu ağlara gönderdi ve muhteşem bir gole imza attı. Bu gol, skoru 2-2'ye getirirken, aynı zamanda ilk 45 dakikalık bölümün de sonucunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise Real Madrid, üstünlük golü için rakip kalede baskı kurdu. Buna karşılık uzak mesafeli şutlarla Real Madrid kalesini zorlayan Valladolid'li oyuncular, Casillas'ı geçemedi.

Dakikalar 71'i gösterdiğinde ise Ronaldo, ceza sahası dışında yerde kaldı. Topun başına geçen Mesut Özil, harika bir frikik golüne imza attı ve 72'inci dakikada takımını 3-2 öne geçirmeyi başardı.

Maçın kalan dakikalarında da oyunun kontrolünü eline alan Real Madrid, skor avantajını korumayı başardı ve kritik bir galibiyete imza attı. Mesut Özil'in yıldızlaştığı maçta kazanan Real Madrid, puanını 32'ye çıkardı. Valladolid ise 21'de kaldı.

9 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı