Valladolid - Atletico Madrid: 0-3 Maçın Özeti

Valladolid - Atletico Madrid: 0-3 Maçın Özeti ve Golleri İzle... La Liga 24. haftasında Valladolid deplasmanına konuk olan Atletico Madrid, rakibini 3-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. Madrid'in gollerini 11. dakikada Radamel Falcao, 53. dakikada Diego Costa ve 90. dakikada Cristian Rodriguez kaydetti.
Avrupa Kupası Uefa Avrupa Ligi Atletico Madrid İspanya Radamel Falcao 


Atletico Madrid moral buldu. İspanya La Liga ' da Valladolid ' e konuk olan Atletico Madrid; Falcao, Diego Costa ve Rodriguez ' in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Geçtiğimiz haftayı Ligde ve UEFA Avrupa Kupası ' nda aldığı mağlubiyetle kapatan Madrid ekibi, bu galibiyetle nefes aldı.

Atletico Madrid, Valladolid karşısında maça hızlı başladı ve duran top organizasyonunda Falcao'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Kontrolü elinde bulunduran Madrid ekibi ilk yarı bu üstünlüğünü korudu ve soyunma odası 1-0 önde gitti.

İkinci yarıyada hızlı başlayan Atletico Madrid, 53. dakiakda Diego Costa ile skoru 2-0'a getirdi. Maçın büyük bölümünde kontrolü elinde bulunduran başkent ekibi, 90. dakikada Cristian Rodriguez ile farkı 3'e çıkardı ve skoru ilan etti 3-0.

Atletico Madrid, bu galibiyetle puanını 53'e yükselterek 2. sıradaki yerini korurken ev sahibi Valladolid ise 30 puanla 12. sırada yer aldı.

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı