Valencia Sevilla: 3-1 Maç Özeti ve Golleri (1 Mayıs 2014)

Valencia Sevilla Maç Özeti ve Golleri İzle-Valencia Sevilla Maç Sonucu-Valencia Sevilla Maçı Geniş Özeti... Valencia Sevilla UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında karşılaştı. Valencia, Sevilla'yı 3-1 mağlup etti. Sevilla, deplasmanda Valencia'ya 3-1 mağlup oldu ancak ilk maçı 2-0 kazandığı için final biletini kapan ekip oldu. Bu sonuçla Sevilla finale yükseldi, Valencia ise kupaya veda etti. İşte Valencia Sevilla maçının geniş özeti...
Benfica Barcelona Uefa Avrupa Ligi Avrupa Ligi Fenerbahçe 


Valencia Sevilla Maç Özeti -
UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Sevilla, deplasmanda Valencia'ya 3-1 mağlup oldu ancak ilk maçı 2-0 kazandığı için final biletini kapan ekip oldu. Konuk ekibe finali getiren gol 90+4'de Mbia'dan geldi.

Sevilla Valencia Maçı Geniş Özeti -
Yarı final ilk maçında sahadında rakibini 2-0 mağlup eden Sevilla, deplasmanda 3-1 mağlup olmasına rağmen averaj ile finalde Benfica'nın rakibi oldu. Saha avantajını çok iyi kullanan Valencia, taraftar desteğini de arkasına alarak ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili ataklar geliştirdi ve oyunu yönlendiren taraf oldu. 14. dakikada Vargas'ın pasında sağ çaprazda topla buluşan Feghouli, rakibini çalımladıktan sonra çok sert vurdu ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Baskısını devam ettiren ev sahibi ekip, 26. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol kanatan gelen ortaya Jonas kafayla çok sert vurdu ve skoru 2-0'a getirdi. İlk devre Valencia'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci devresi büyük bir heyecana sahne oldu. Gol bulan tarafın final için çok büyük bir avantaj elde edeceği devrede Valencia, rakibine olan üstünlüğünü sürdürdü. Ve beklenen gol 70'te geldi. Sol kanattan kullanılan korner atışında ceza alanı karıştı ve topu önünde bulan Mathieu çok sert bir şut çekerek takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu dakikadan sonra konuk ekip 1 gol bularak final bileti aradı. Oyunun tamamında rakibine boyun eğen Sevilla, 90+4'te Mbia ile zafere ulaştı.

Rakibine 3-1 mağlup olan Sevilla, ilk maçın avantajıyla finalde Benfica'nın rakibi oldu.
2 Mayıs 2014 Cuma günü yayınlandı