Valencia Atletico Madrid: 2-0 (İspanya La Liga Maç Özeti)

Valencia Atletico Madrid: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Emre Belözoğlu Barcelona Arda Turan Atletico Madrid Diego 


İspanya La Liga'da zirve takibini sürdüren Atletico Madrid konuk olduğu Valencia deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve ligdeki ilk yenilgisini aldı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 10. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Valencia'ya 2-0 yenildi.

Atletico Madrid, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ın ilk 11'de sahaya çıktığı deplasmanda Valencia'ya 2-0 yenildi.

Teknik direktör Diego Simeone ile elde ettiği son 23 maçtır yenilmezlik unvanını Valencia karşısında kaybeden Atletico Madrid, ligde lider Barcelona'nın 3 puan gerisine düştü.

Atletico Madrid için bu sezon şimdiye kadar en zor deplasman olan Valencia'da, Emre Belözoğlu ve Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktı. Emre Belözoğlu, 56. dakikada yerini Cristian Rodriguez'e bıraktı. Maçta 90 dakika forma giyen Arda Turan, 18. dakikada sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Valencia'dan Soldado'nun golüyle yenik duruma düşen Atletico Madrid, rakibine oranla daha fazla gol arayan taraf olsa da son vuruşlarda başarı elde edemedi. İlk yarıda Miranda ile önemli bir pozisyon yakalayan Atleticolu oyuncular, Falcao'ya yapılan iki müdahaleye penaltı kararı verilmediği için itiraz etti.

Maçta ayrıca ilk yarıda Soldado ile girdiği pozisyon sonrasında Falcao'nun başının yarılması ve bandajla maça devam etmesi, 42. dakikada hakeme itirazdan Valencia Teknik Direktörü Mauricio Pellegrino'nun tribüne gönderilmesi ve Valencialı Ricardo Costa'nın ikinci sarı kartla 90. dakikada oyundan atılması ön plana çıktı.

Karşılaşmanın 90 5'inci dakikasında Valdez ile ikinci golü bulan Valencia, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Öte yandan, 10. haftanın dün oynanan diğer maçlarında Barcelona sahasında Celta Vigo'yu 3-1, Real Madrid evinde Zaragoza'yı 4-0 ve Rayo Vallecano deplasmanda Malaga'yı 2-1 yendi.

Ligde Barcelona 28 puanla lider durumda bulunuyur. Atletico Madrid'in 25 puanla ikinci olduğu sıralamada, Real Madrid ise son haftalardaki galibiyet serisine devam ederek 20 puanla 3'üncülüğe yükseldi.

4 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı