Ümit Milli Takım, Hollandayı 2-1 Mağlup Etti

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Hollanda'yı 2-1 yendikleri hazırlık maçı sonrası, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen aldıkları sonuçların iyi olduğunu söyledi.
Avrupa Avrupa Şampiyonası Futbol Sporu Hollanda Recep Tayyip Erdoğan 


Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın eksiklikleri olduğunu ama önlerinde uzun bir zaman bulunduğunu belirterek, ' Oyun anlayışlarını oyunculara kabul ettirmeleri durumunda istediklerini aldık. 1990-1991 doğumlu oyuncularla gruplarını ikinci bitirdik. Avrupa Şampiyonası'na katılabilmemiz için gruplardaki en iyi 4 ikinciden birisi olmamız lazım. Bu şansımız az. Eğer en iyi ikinci olup play-off oynayamazsak, önümüzdeki turnuvaya hazırlanacağız ' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
9 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı