Trabzonspor Videoton: 0-0 Maçın Özeti

Trabzonspor evinde Videoton ile 0-0 berabere kaldı ve tur şansını Macaristan'a bıraktı. Trabzonspor Videoton Maç Özeti görüntüler...
Barcelona Trabzonspor Avrupa Ligi Fenerbahçe 


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, Macar ekibi Videoton'u sahasında ağırladı.

Hüseyin Avni Aker'de oynanan maçta temsilcimiz birçok gol pozisyonuna girse de fileleri havalandıramadı ve Macar rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın rövanşı 30 Ağustos Perşembe günü saat 21:30'da oynanacak. Sóstói Stadı'ndaki karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Hansson yönetecek.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?
UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında Avni Aker Stadı'nda Videoton ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz Trabzonspor, tur umutlarını rövanş maçına sakladı.

Bordo mavili ekibin rövanş karşılaşmasında herhangi bir skorla alacağı galibiyet ya da gollü beraberlik bir üst tura geçmesi için yeterli olacak.

BAMBA İLK KEZ

Trabzonspor'un İngiltere'nin Leicester City takımından transfer ettiği Sol Bamba, bu sezon ilk kez bir resmi maçta bordo mavili formayı giydi. Takımının Karabükspor ile oynadığı Süper Lig'in ilk maçında teknik direktör Şenol Güneş tarafından milli takım dönüşü yorgun olduğu gerekçesiyle kadroya alınmayan Bamba'ya bordo mavili taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Güneş, Karabük maçında aldığı darbe ile sakatlanan Soner'i ise Videoton karşısında 18 kişilik kadroya almadı.

ŞENER MAÇTA

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de bu sezon ilk kez takımının resmi bir maçını tribünden izledi. Önceki gün Trabzon'a gelen ve çeşitli temaslarda bulunan Şener, Videoton maçında şeref tribünündeki yerini aldı.

PANKARTLI TEPKİ

Trabzonsporlu taraftarla takımlar sahaya çıktığında kale arkasında üzerinde ' Is match fixing legal in Turkey? ' (Türkiye'de şike yapmak serbest mi?) yazılı bir pankart açtı, üzerinde soru işaretleri olan kartonları da havaya kaldırdı. Kale arkasında yapılan bu eylem maçın başlama düdüğüne kadar sürdü.

' İyi motive olursak galip gelebiliriz '

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Videoton'un teknik direktörü Paulo Sousa, tur için şanslarının olduğunu, iyi motive olmaları halinde sahalarında galip gelerek turu geçeceklerini söyledi.

Sousa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak çok sıkı çalıştıklarını, takımı iyi organize ettiklerini, oyuncularının kolektif oyunu iyi oynadıklarını belirtti.
Trabzonspor karşısında golü bulacak ataklar da geliştiklerini ifade eden Sousa, “Bugün de gol atma şansımız vardı. Ancak rakip seyirci oyuncularımızı etkiledi. Gol atabilirdik ama olmadı. Bizim tur için şansımız var. İyi motive olursak kendi sahamızda galip geleceğiz” dedi.



24 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı