Trabzonspor Mersin İdman Yurdu Maçın Özeti

Trabzonspor Mersin İdman Yurdu Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçı bu akşam saat 20:30'da başlıyor. Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçı A Haber'den canlı yayınlanacak. Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçı Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Trabzonspor Mersin İdman Yurdu Maçını Özgüç Türkalp yönetecek. Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçını BeyazGazete.com'da canlı izleyebilirsiniz..
Barcelona Trabzonspor Türkiye Kupası Fenerbahçe Galatasaray 


Süper Lig ' de oynadığı son 4 maçta 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak kötü günler geçiren ancak kupada grupta 3 maçını kazanarak ilk sırada yer alan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu karşısına liderliğini sürdürmek amacıyla çıkacak... İlk üç maçını kaybeden ve son sırada yer alan Mersin İdman Yurdu ise grupta puanla tanışmak için mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu mücadelesi, Avni Aker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Karşılaşmanın canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan canlı takip edebilirsiniz.

Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor ile ligde yapılan maçta kırmızı kart gören Serkan Balcı oynayamayacak. Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili milli takım kampında bulunan Zokora ve Bamba, ile kalp rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Giray ve sakatlığı bulunan Tolga takımda yer alamayacak.

Defansta revizyona gitmesi beklenen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sağ bekte Zeki Yavru'ya, stoperde ise Abdullah Karmil'e şans vermesi bekleniyor. Karabük maçındaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Sapara'nın dinlendirilmesi beklenirken, Colman yeniden 11'e dönecek.

MUHTEMEL 11'LER


TRABZONSPOR:
Onur, Zeki, Mustafa, Abdullah, Cech, Aykut, Alanzinho (Sapara), Adrian, Olcan, Emre, Janko

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Tanju, Mitroviç,Stepanov , İvan, Murat, Burhan, Hakan, Culio, Nduka, Nobre

STAT:
Avni Aker

SAAT: 20.30

YAYIN: A Haber

HAKEM: Özgüç Türkalp

24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı