Trabzonspor Fenerbahçe: 0-3 Maç Sonucu

Trabzonspor Fenerbahçe maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında golleri Bamba(K:K), Baroni ve Gökhan Gönül'den geldi. Trabzonspor Fenerbahçe maçında Egemen'in çizgiden çıkardığı top maçın kaderini değiştirdi. Trabzonspor Fenerbahçe maçının ilk yarısında sakatlanan Sow ikinci yarıya çıkmadı. İşte Trabzonspor Fenerbahçe maç sonu açıklamaları...
Süper Lig Trabzonspor Spor Toto Fenerbahçe Gökhan Gönül 


FENERBAHÇE-BURSASPOR: 3-2 MAÇIN ÖZETİ



İlk 10 dakikada meşin yuvarlak bir o kalede bir bu kaledeydi. Golün gelmesi de yakındı hani. Şanslarsa eşit. Fenerbahçe Bamba ' nın oyun konsantrasyonundaki düşüklük sebebiyle eşit olan şans dengesini lehine çevirdi. Fildişili oyuncu önce ters vuruşla kalesine gol attı, sonra Cristian ' ın şutunda Onur ' un yanılmasına sebep oldu. Peş peşe gelen iki gol ev sahibi ekipte tempo düşüklüğü yarattı.

Cesareti kırıldı Bordo-Mavililer ' in. Fenerbahçe ise skor avantajı sebebiyle zaten dünden razıydı tempoyu düşürmeye. İkinci yarıda Trabzonspor soyunma odasından daha hırslı çıkmıştı ama defansif hatalar yakasını bir türlü bırakmıyordu. Gökhan bomboş pozisyonda gelişine vurup fark 3 ' e çıkınca yapacak bir şey kalmamış gibiydi. Fenerbahçe ' nin pas trafiğine mahkum bir oyunla sahada sadece koşuşturup durdular. Ara ara buldukları pozisyonlarda da etkisiz oluşları farkın azalmasına imkan vermedi. 7 ' de Volkan ' ın uzaklaştırmak istediği top Adrian ' ın önünde kaldı.

Polonyalı oyuncu Volkan ' ın önde olduğu görünce uzaktan aşırdı ancak Egemen çizgiden topu çıkardı. 11 ' de Kuyt sağ kanattan bindirme yaptı. Hollandalı, ceza sahasına ortaladı. Onur ve Bamba topa birlikte hareketlendi ve Bamba ' nın ters müdahalesi sonucu Kanarya 1-0 öne geçti. 26 ' da Cristian ceza sahasına sokuldu ve vurdu.

Bir kez daha Bamba ' ya çarpan top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. 51 ' de Cristian sol kanattan bindirme yaptı, kafasını kaldırıp Gökhan ' ın koşusunu çok iyi gördü ve ortaladı. Milli oyuncu gelişine vurup skoru 3 farka taşıdı. Fenerbahçe bu sezonun en rahat galibiyetlerinden birisini alarak kritik bir haftayı kayıpsız geçti.

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı