Trabzonspor Eskişehirspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Trabzonspor Eskişehirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Trabzonspor Eskişehirspor Maçı bu akşam saat 20.00 ' de başlıyor. Trabzonspor Eskişehirspor Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Trabzonspor Eskişehirspor maçı Hüseyin Avni Aker Stadı ' nda oynanacak. Trabzonspor Eskişehirspor Maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Trabzonspor Eskişehirspor maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Eskişehirspor Avni Aker Stadı Ersun Yanal Bursaspor Diego 


Hüseyin Avni Aker Stadı, bu akşam nefesleri kesecek bir kapışmaya sahne olacak. Fırtına, galibiyet serisini 3 maça çıkartmak; Es Es ise tarihindeki ilk Trabzon deplasmanı galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Şenol Güneş'in talebeleri, çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde son 2 maçında galip gelen Bordo-Mavililer, bugün Eskişehirspor'u da mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmayı hedefliyor.

Bu sezon bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Trabzonspor, bunun sonucu olarak zirveye de yaklaşamadı. Bu yüzden Akhisar Belediye ve Orduspor karşısında gelen 3 puanlar, Bordo-Mavililer için ayrı bir öneme sahip. Ligde ilk defa peş peşe iki maçını kazanarak seri yakalayan Trabzonspor, ligin ilk yarısının sonuna kadar bunu devam ettirmeyi hedefliyor. Bu yoldaki ilk ve belki de en güçlü rakiplerden biri olan Eskişehirspor ' la bu akşam Hüseyin Avni Aker ' de kozlar paylaşılacak.

Es Es karşısında alınacak galibiyet sadece takıma moral kazandırmayacak, aynı zamanda zirvedeki rakiplere de, “Şampiyonluk yarışında biz de varız” mesajı verilmiş olacak. Ancak Ersun Yanal ' ın ekibi de Trabzon ' a tek bir hedefle geliyor: Galibiyet... Eskişehirspor, rakibini henüz deplasmanda hiç yenemedi. Aynı Bursaspor ' un yaptığı gibi, Es Es de bu sezon şanssızlığını kırmak istiyor. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı bu zorlu mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Muhtemel 11'ler:
Trabzonspor: Onur, Serkan, Celustka, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Zokora, Halil, Olcan, Janko

Eskişehirspor:
Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Kamara, Hürriyet, Alper, Tello, Erkan, Necati

26 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı