Trabzonspor Eskişehirspor Maçı Hazırlıklıkları

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen avantajlı bir skor ile dönen Trabzonspor, ara vermeden ligde Pazartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, antrenmanda oyuncularına bir dizi uyarılarda bulundu.
Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası Ali Yılmaz Tolunay Kafkas Trabzonspor 


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Sol Bamba ile hafif sakatlığı bulanan Marek Cech katılmadı. Antrenmanın ilk bölümünde Tolunay Kafkas, sahada futbolcularıyla 15 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularına tatlı sert uyarılarda bulunduğu gözlenen Kafkas'ın, Sivasspor karşısında ortaya koyulan oyun hakkında futbolcularına düşüncelerini aktardı. Herkesten mücadele etmesini isteyen Kafkas, ' Sonuna kadar mücadele edelim. Kazanalım veya kaybedelim hiç sorun değil, yeter ki biz mücadelemizi son ana kadar verelim. Oyunu bırakmayalım. Birbirinizin eksiklerini giderin. Birbirinize saygı duyun ve sevin. Sahiplenme duygusunu ön plana çıkarmalıyız. Kupa maçında attığımız tek golün ne kadar önemli bir hale geldiğini hep birlikte yaşıyoruz. O yüzden son ana kadar mücadele eden bir takım olmalıyız. Ligde bir çıkış yakalamamız için Eskişehirspor müsabakası bizim için çok önemli bir hale geldi. Devamlılığı sağlamamız adına bu maçtan galip ayrılmalıyız ' diyerek futbolcularına telkinde bulundu.
Kafkas'ın konuşmasının ardından Sivasspor maçında forma giyen oyuncular soyunma odasına giderken diğer oyuncular ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bordo-mavili takım yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı