Trabzonspor Antalyaspor: 1-0 Maç Özeti

Trabzonspor Antalyaspor maçı 1-0 sonuçlandı. Kıran kırana geçen mücadele Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Trabzonspor Antalyaspor'u 1-0 yenerek grubu lider olarak tamamladı. Trabzonspor'un Antalyaspor karşısında golünü Sapara kaydetti. İşte Trabzonspor Antalyaspor Maç Özeti...
Barcelona Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray 


Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında Trabzonspor, Antalyaspor'u 1-0 yenerek grubu lider olarak tamamladı. Trabzon'un golünü Sapara (35') kaydetti.

Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda, Ziraat Türkiye Kupası 6. hafta maçında Antalyaspor'u konuk etti. İlk yarıya her iki takımda hızlı başladı ancak Trabzonspor'un üstün oyunu, taraftara bu maçı kazanırız havası verdi. Bu üstün oyunun da meyvesini, 35. dakikada Marek Sapara'nın attığı golle topladı: 1-0. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Trabzon, ilk yarıyı Antalyaspor karşısında 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ortada geçen bir oyun vardı. Hem Trabzon, hem de Antalyaspor, rakip kalelere gelerek gol aradılar. Ancak ikisi de golü bulamadı. 89. dakikada Antalyaspor'da Murat Duruer, kaleci Tolga Zengin'i de geçtikten sonra ortasını yaptı. Ceza sahası içerisindeki Ali Tandoğan, kafasını vurdu ve topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Mustafa İlker Coşkun, Murat'ın topu dışardan çevirdiğine hükmetti ve golü geçersiz kıldı. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Trabzonspor, Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek gruptan 15 puanla lider olarak çıktı.

Trabzonspor yarı finalde, A Grubu'ndan 2. olarak çıkmayı garantileyen Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı