Tottenham - Lyon: 2-1 Maç Özeti

Tottenham - Lyon: 2-1 Maç Özeti ve Golleri İzle... UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında, Tottenham kendi evinde Lyon'u 2-1 mağlup etti. Son 32 turunun sonucu merakla beklenen Tottehnam-Lyon mücadelesinde adeta goller konuştu. Londra ekibinin yıldızı Gareth Bale, attığı iki harika frikik gole Lyon'lu Samuel Umtiti inanılmaz bir şutla İngiliz oyuncuya selam yolladı.
Lyon Futbol Sporu Tottenham 


UEFA Avrupa Ligi 2. Tur karşılaşmasında Tottenham, Lyon karşısında Gareth Bale'in iki golüyle galibiyeti yakaladı. Fransız temsilcisinin tek sayısı ise Kamerunlu Samuel Umtiti'den geldi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur heycanında sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından Tottehnam ile Lyon kozlarını Londra ' da paylaştı.

Zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında Tottenham, Adebayor ve Bale ile golü ararken Fransız temsilcisinde ise Bafetimbi Gomis etkili oldu.

Devrenin son dakikasında ev sahibi Tottenham'da kazanılan serberst vuruşu sol ayağıyla füzeye dönüştüren Gareth Bale, Vercoutre ' i mağlup etti ve takımını 1-0 öne taşıdı.

İkinci 45 dakikaya beraberlik adına daha istekli başlayan Lyon, 55. dakikada Samuel Umtiti ile skoru dengelemeyi bildi. Genç Kamerunlu, sol ayağıyla harika bir şut gönderdi ve adeta Gareth Bale ' e cevap verdi.

Karşılaşmada gecenin yıldızı Bale, son sözü söyleyen isim oldu. Uzatma anlarında bir kez daha sahne alan Gareth Bale, hem takımının hem kendisinin 2. golünü atarak galibiyeti getirdi.

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı