“Terim’e Nankörlük Yapmadık”

Fatih Terim ' in fotoğraflarının yönetim tarafından Galatasaray tesislerinden ve Florya ' dan söküldüğü yönündeki iddialara açıklık getirmek için Beyaz TV kameraları TT Arena ve Florya tesislerini ziyaret etti.
Ünal Aysal Galatasaray Galatasaray Başkanı Fatih Terim 


Fatih Terim görevi bıraktıktan sonra fotoğraflarının Florya Metin Oktay Tesisleri 'nden indirildiği ya da söküldüğü yönünde iddialar ortaya çıktı. Beyaz TV söz konusu iddiaların doğru olup olmadığı konusuna açıklık getirmek için Galatasaray Tesislerinin kapılarını çaldı. TT Arena, GS TV ve Florya Metin Oktay Tesisleri 'ni ziyaret eden Beyaz TV tesislerdeki Fatih Terim fotoğraflarını yerinde görüntüledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal 'ın açıklaması:
Gördüğünüz gibi Fatih Terim 'in resimleri her yerde duruyor. Fotoğraflar Florya Metin Oktay Tesisleri 'nde ve statta hatta benim büromda bile duruyor. Bir tek resim eksik o da giderken kendisinin almak istediği kendisine ait resimlerden bir tanesi. Terim gelip baksa bıraktığı gibi resimlerini her yerde aynen görür. Fotoğraflar bir gün dahi kaldırılmadı. Diğer önemli hocalarımıza ve önemli oyuncularımıza da olduğu gibi biz hatıralarımıza sadığız. Galatasaray bir gelenekler kulübüdür. O gelenekleri yapan insanlara saygımız ve sevgimiz değişmez. Hiç bir zaman nankörlük etmeyiz.

GS TV 'de fotoğraflar duruyor
Beyaz TV 'ye kapılarını açan GS TV 'nin içerisinde Fatih Terim 'in fotoğraflarının olduğu hatta Tesisin girişindeki Galatasaray logosu ile birlikte Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim 'in el ele selamlama fotoğrafının dahi hala durduğu görüntülendi.

GS TV Genel Müdürü Bahri Havadir kendi odasının kapılarını açtı. Havadir 'in odasındaki fotoğraflar da aynı şekilde duruyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri 'nde fotoğraflar duruyor
Galatasaray yönetimi Fatih Terim 'in fotoğraflarının kaldırılmadığını göstermek ve iddiaları yalanlamak için Florya Metin Oktay Tesisleri 'nin kapılarını da Beyaz TV 'ye açtı.

Fatih Terim resimleri Florya Metin Oktay Tesisleri 'nde de olduğu gibi duruyor. Terim, giderken sadece kendi odasındaki resimleri toparlamış ve ayrılmış.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
27 Ekim 2013 Pazar günü yayınlandı