Swansea City 0-0 Chelsea Maçın Özeti Haberi

Swansea City 0-0 Chelsea Maçın Özeti İzle... İngiltere Lig Kupası yarı final rövanş maçında Swansea sahasında Chelsea ile golsüz berabere kalarak 100 yıllık tarihinde ilk kez finale yükseldi. İngiltere Lig Kupası yarı final rövanş maçında Swansea sahasında Chelsea ile golsüz berabere kalarak 100 yıllık tarihinde ilk kez finale yükseldi. İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Chelsea ile mücadele eden Swansea City, güçlü rakibini eleyerek finale yükseldi.
Hazard Aston Chelsea Aston Villa Bradford 


İngiltere Lig Kupası Yarı Final'i 2. etap mücadelesinde Swansea City, sahasında Chelsea'yi ağırladı. İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Swansea, güçlü rakibiyle 0-0 berabere kalarak finale uzanmayı başardı.

Chelsea'de Eden Hazard maçın 78. dakikasında top toplayıcıya tekmeyle saldırarak şok etkisi yarattı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Chelsea'de Rafael Benitez tüm kozlarını sürmesine karşılık finale kalmak için gerekli skoru alamadı.

Böylelikle İngiltere Lig Kupası Finali'nde Aston Villa'yı sürpriz bir şekilde eleyerek finale kalan Bradford City ile Swansea City kupayı kaldırmak için karşı karşıya gelecekler.

24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı