Son Dakika Fenerbahçe Haberleri (Kübra Hera Aslan)

Son Dakika Fenerbahçe Haberleri (Kübra Hera Aslan) Fenerbahçe Haberleri - Son Dakika Spor Habeleri. Fenerbahçe son dakika haberleri. Fenerbahçe haberleri, spor haberleri.
Meireles Aykut Kocaman Fenerbahçe Moskova Ali Şen 


Radyospor ' a konuşan yıldız oyuncunun FIFA Menajeri Marco Kırdemir, “Fenerbahçe ' den şu ana kadar bize ulaşan bir bilgi yok. Ama sezon başında bizim dışımızda bazı temaslar olmuştu. Eğer Fenerbahçe bizimle temasa geçerse elbette ki görüşeceğiz. Rolando, Fenerbahçe ' yi ve İstanbul ' u çok iyi biliyor. Türkiye, oyuncum için öncelikli bir tercih. Meireles ' le Portekiz Milli Takımı ' ndan arkadaşlar. Meireles ' in Fenerbahçe ' yle ilgili çok önemli bir referansı var. Şu anda Spartak Moskova, genel menajeri Valery Karpin aracılığıyla Porto ve bizimle temasa geçti. Rolando ' yu çok istiyorlar ama oyuncu Moskova ' da oynamaya sıcak bakmıyor. İstanbul birinci tercihi” dedi.

' Teknik adam Kuyt olmalı '


Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz ' dan şok sözler...Ankara ' daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Çalıştayı ' nda kongre üyelerinin soruları üzerine Talat Yılmaz, “Aykut dönmemeli. Kuyt ' ı futbolcu-teknik direktör yapmamız daha faydalı olur” dedi...

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz ' dan şok sözler... Ankara ' da dün Gençlik ve Spor Bakanlığı Çalıştayı ' na katılan Yılmaz, burada karşılaştığı Fenerbahçe kongre üyelerinin kulüp ve Aykut Kocaman ile ilgili yönelttiği sorulara tartışılacak yanıtlar verdi. Kongre üyelerinin, “Aykut Kocaman dönecek mi?” sorusuna, “Aykut iyi insan, iyi Fenerbahçeli. Açıkçası dönüp dönmeyeceğini bilmiyorum. Aziz Bey ile Aykut Hoca arasında yaşanıyor gelişmeler. İkisinden başkası da ne olacağını bilmez. Bana kalırsa dönmemeli de zaten. Zira bizlerin ve camianın beklediği başarı gelmedi. Hatta genel bir kanı var ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kuyt ' ı futbolcu-teknik direktör yapmamız daha faydalı olur. Bunlar şahsi görüşlerim” dedi.

' BÜYÜK KAOS OLUR '

Yargıtay süreciyle ilgili sorulara ise Talat Yılmaz ' ın, “Kulüpte bu konuyla ilgili hazırlıklar ve planlar yapılıyordur mutlaka. Asıl kaos aksi bir karar çıkması durumunda yaşanacak bu gidişle. Beklentimiz Yargıtay ' ın cezayı onamaması. Onarsa Fenerbahçe ' yi daha kaoslu günler bekliyor. Üstesinden gelemeyeceğimiz durumlar yaşanabilir” dedi.

Yine kongre üyelerinin, Ali Şen ' in birlik çağrısı ile ilgili olarak da Talat Yılmaz, “Birleşsek ne olur, birleşmesek ne olur? Sadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp gelse ne olur, gelmese ne olur? Bir şey değişmez” dedi. Öte yandan 20 bin Dolar maaşla çalışan Vedat Olcay ' ın yerine genel sekreterlik görevine getirilen Talat Yılmaz ' a 25 bin Dolar maaş ödenmesinin de üyeler arasında tepkiyle karşılandığı belirtildi.

26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı