Sivasspor - Fenerbahçe: 0-0 Maçın Özeti

Sivasspor - Fenerbahçe: 0-0 Maçın Özeti İzle... Sivasspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Sivasspor ve Fenerbahçe bu skorla yarı finale yükselmiş oldu. Fenerbahçe grupta birinci Sivasspor ise ikinci oldu. Sivasspor Fenerbahçe maçı Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynandı. Sivasspor Fenerbahçe Maçını Serkan Çınar yönetti. İşte Sivasspor - Fenerbahçe: 0-0 Maçın Özeti...
Sivasspor Fenerbahçe 


Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda lider Fenerbahçe'yi konuk eden Sivasspor, 0-0 biten mücadelenin ardından gruptaki puanını 7'ye yükselterek yarı finale yükseldi. Fenerbahçe, yarı finali geçtiğimiz hafta garantilemişti. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. Hafta mücadelesinde Sivasspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından iki ekip yarı finale çıkmayı garantiledi.

FENERBAHÇE - GÖZTEPE: 4-0 MAÇIN ÖZETİ




Soğuk Hava, Soğuk Maç

Sahada oynanan futbol da Sivas havası kadar soğuktu dün gece. Her iki takımda etkili oyundan yoksun, idare eder oyun kalitesinde futbol sahneledi. Sivasspor Sercan Yıldırım, Eneramo, Aatıf ve Grosicki gibi ofansif oyuncularıyla sahaya çıkararak cesur oynayacağı sinyalini verse de, pratikte bu düşünceyi ilk yarıda sahaya yansıtamadı.

Fenerbahçe de rakibin üstüne gidebilse, hızlı oynayabilse hep o çok istediği futbol ortamını yakalayabilirdi. Rakip Sivasspor kadro ve dizilişi itibariyle Kanarya ' ya geniş alan yaratma potansiyelindeydi keza. İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen Yiğidolar ' ın kontrolüne geçti.

Kırmızı-Beyazlılar rakibin üstüne üstüne gidiyor, buna karşılık Fenerbahçe kontra ile gol arayan takım kimliğine bürünüyordu. Ancak Fenerbahçe ' nin de Sivasspor ' un da doksan dakika boyunca tehlikeli pozisyon yaratma yüzdesi düşük kalınca maçtan gol çıkmadı. Her iki takımda yarı finalist olarak yoluna devam etti.

Gol Sesi Çıkmadı

27 ' de Sercan Yıldırım düşerken ayak koyup topu Eneramo ' nun önüne bıraktı. Golcü oyuncu ceza sahasına girip sert vurdu. Top yan ağlarda kaldı. 40 ' ta kornerden gelen topu bir anda önünde bulan Mehmet Topal penaltı noktasına yakın mesafeden vurdu, top auta çıktı. 45 ' te gelen iki pozisyon durağan geçen maçta anlık bir heyecana yol açtı. Önce Sercan Yıldırım, Mehmet Topal ' ın ayağından topu çaldı ve hızla çıktı.

Takım arkadaşı Eneramo ' ya verse net gol pozisyonu olacakken, çalımlamayı deneyince pozisyonu yok yere harcadı. Dönen topta ise Fenerbahçe adına pozisyona giren Semih ' in önünden topa son anda Sivas kalecisi Borjan müdahale etti.

49 ' da Mehmet Topuz ceza sahası içerisinde topla buluştu, güzel bir hareketle Sivas defansını oyundan düşürüp sert vurdu ancak kaleci Borjan başarılıydı. 71 ' de Grosicki ceza sahasına doldurdu Hakan gelişine yarım vole vurdu ancak top üstten auta çıktı.

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı