Sinan Engin: Pozisyon yüzdeyüz penaltı

Sinan Engin dün akşam oynanan Galatasaray – Sivasspor maçında Olcan Adın ' ın İbrahim Toraman tarafından düşürüldüğü pozisyonun yüzdeyüz penaltı olduğunu söyledi.
Olcan Adın Ertem Şener İbrahim Toraman Sinan Engin Gökhan Gönül 


Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in sunduğu Beyaz Futbol programının yorumcusu Sinan Engin, dün akşam oynanan Galatasaray – Sivasspor maçında Olcan Adın ' ın ceza sahasında İbrahim Toraman tarafından düşürüldüğünü iddia etti.

Engin geçen hafta Fenerbahçe ' li futbolcu Gökhan Gönül ' ün pozisyonunun penaltı olmadığını söylemişti. Olcan ' nın pozisyonuyla Gökhan ' ın pozisyonlarının farklı olduğunu ifade eden Engin, Olcan ' ın pozisyonuna yüzde yüz penaltı dedi.

İşte Sinan Engin ' in o açıklamaları:

YÜZDE YÜZ PENALTI

Ertem Şener bir izleyiciden gelen, “Geçen hafta Gökhan Gönül ' ün pozisyonunun penaltı olmadığını söylemiştiniz. Olcan Adın ' ın pozisyonu da konuşsanıza” mesajını okuyup Sinan Engin'e, “Sayın Sinan Engin bu pozisyona ne diyorsunuz?” sorusunu yöneltmesi üzerine Engin, “Gökhan ' ın pozisyonuyla bu pozisyon çok farklı pozisyonlar. Bu pozisyonda top İbrahim Toraman ' dan geçiyor. İbrahim Toraman ' ın eli Olcan ' ı tutuyor. Çok net söylüyorum Gökhan ' ın pozisyonu penaltı değil ama Olcan ' ın pozisyonu yüzdeyüz penaltı. Olcan ' ın pozisyonu hakem kararı değil, bir kural. Yani 9 kusurlu hareketten birisi” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
28 Eylül 2014 Pazar günü yayınlandı