Sinan Engin: Başbakan İstemezse Aziz Yıldırım O Koltukta Oturamaz

Sinan Engin'in “Başbakan istemese Aziz Yıldırım o koltukta oturamaz” sözleri gündeme bomba gibi düştü.
Başbakan Enver Aysever Yıldırım Demirören Sinan Engin Aziz Yıldırım 


FUTBOL BAŞBAKAN'IN KONTOLÜNDE
CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan futbol yorumcusu Sinan Engin gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Enver Aysever'in aykırı sorularına net cevap veren Engin “Türk futbolu Başbakanın kontrolünde” dedi.

DEMİRÖREN TFF BAŞKANI OLMAZDI
Yıldırım Demirören'in Başbakan istediği için TFF Başkanı olduğunu ifade eden Engin “Federasyon Başkanı olmak istiyorsan Başbakan'ın normlarında olması lazımdır. Yıldırım Demirören düzgün adamdır ama düzgün olması yetmiyor. Başbakan istemese Yıldırım Demirören TFF Başkanı olmazdı.” dedi.

AZİZ YILDIRIM O KOLTUKTA OTURAMAZ
“Başbakan istemese Aziz Yıldırım o koltukta oturamaz.” diyen Sinan Engin Başbakan'ın isterse her şeyi değiştirebileceğini de sözlerine ekledi.

BEYAZ GAZETE
Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
22 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı