Shakthar Donetsk - Borussia Dortmund: 2-2 Maç Özeti

Shakthar Donetsk sahasında Borussia Dortmund'u konuk etti. Donbass Arena'daki maçta Shakthar Donetsk ile Borussia Dortmund 2-2 berabere kaldı. İşte Shakthar Donetsk Borussia Dortmund maçın özeti...
Uefa Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund Shakhtar Donetsk 


GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ



Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Shakthar Donetsk ile Borussia Dortmund 2-2 berabere kaldı. Shakhthar'ın gollerini, 31. dakikada Dario Srna ve 68. dakikada Douglas De Souza kaydetti. Dortmund'un golleri ise, 41'de Lewandowski ve 87. dakikada Mats Hummels'ten eldi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Shakhtar Donetsk, 2 kez öne geçtiği mücadelede skoru koruyamadı ve evinde Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kaldı. Dortmund, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde namağlup ünvanını korumayı başardı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Shakhthar Donetsk, evinde Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'u ağırladı. 90 dakika sonunda sahadan gaip çıkmadı.

Karşılıklı Goller

Karşılaşmada gol perdesi, 31. dakikada açıldı. Dario Srna, frikikten attığı muhteşem golle Shakthar Donetsk'i 1-0 öne geçirdi. Dortmund, bu gole 41'de Lewandowski'yle cevap verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda da iki gol vardı. Brezilyalı futbolcu Douglas De Souza, 68. dakikada Dortmund ağlarını havalandırdı ve Shakthar Donetsk'i yeniden öne geçirdi. Skoru belirleyen gol, 87'de Mats Hummels'ten geldi.

14 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı