Sevilla Valencia: 2-0 Maç Özeti Ve Golleri (24 Nisan 2014)

Sevilla Valencia Maç Özeti ve Golleri İzle... UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk mücadelesinde Sevilla, evinde bir başka İspanyol ekibi Valencia'yı konuk etti. 90 dakikanın galibi, 2-0'lık skorla Sevilla oldu. Ev sahibi, bu galibiyetle rövanş öncesi avantaj elde etti. Sevilla'ya Valencia karşısında galibiyeti getiren golleri; 33. dakikada Stephane M'bia ve 36. dakikada Carlos Bacca kaydetti. İşte Sevilla Valencia maçının özet görüntüleri...
Uefa Avrupa Ligi İspanya Avrupa Ligi Sevilla Valencia 


Sevilla Valencia UEFA Maçı - UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Sevilla, Valencia'yı ilk devre bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

Valencia Sevilla 2014 - UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Sevilla, bir başka İspanya temsilcisi Valencia'yı 2-0 mağlup etti ve final için büyük avantaj yakaladı. İspanya derbisinde Sevilla, saha avantajını da çok iyi kullanarak ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Ev sahibi ekip 33'te Mbila'nın golü ile öne geçti. Rakitic'in kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içerisinde Mbiatopukla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Kırmızı-Beyazlı ekip golleri peşpeşe buldu. 36'da Vitolo'nun ara pasında topu kontrol eden Bacca, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi. İlk devre Sevilla'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin ikinci devresi ise Valencia'nın baskılı oyunu ile başladı. En azından beraberlik için rakip yarı alanda gol arayan konuk ekip, yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Mücadeleyi 2-0 kazanan Sevilla, rövanş için büyük avantaj elde etti. Bu mücadelenin rövanşı 1 Mayıs'ta oynanacak.
25 Nisan 2014 Cuma günü yayınlandı